reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wakacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Dziewczyny ja widze że wy tutaj spotkanko planujecie.Fajniusioi
Ja przez te choroby Jaguśki to ja wogóle nie w temacie- morze któraś w skrócie napisać.Każdy morze się dołączyć?Piszcie.

Mi niestety nijak nie pasuje początek czerwca bo 02.06 - 16.06 mamy wykupione wczasy, jedziemy z moją sis jej M i synkiem.
Szkoda, bo chętnie bym się z Wami spotkała.
Szczerze mówiąc nie chce mi się wchodzić na ten wątek, bo mi smutno trochę jak czytam o waszych planach.... ech...:-:)-:)-(
Pocieszam się tylko tym że w tym czasie nie będę siedzieć w domku tylko wypoczywać:sorry2:[

W każdym razie życzę Wam dobrej zabawy i mam nadzieję że to nie ostatnie takie spotkanie, może innym razem się uda
!

Ostatnia edycja:
wesolutka dokladne wszystko zalezy od ceny No i oczywiscie sie mozna dolanczyc :-)
NATUSIA kurcze szkoda ze cie nie bedzie :-( Wlasnie gdzie jedzieci?Czarna czy pomyslalas o tym co ja?Ciekawe gdzie Natusia jedzie bo moze tam gdzie ona by udalo nam sie spotkac??No ale to tylko moje gdybanie ;-)

reklama
Do góry