reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wakacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ustinja ja stasiowi i zosi jak maja ogromniasty kaszel na noc podaje dophergan, z tego co wiem jest to tez lek na chorobe lokomocyjna:tak: Na ulotce pisze ze ponizej chyba 2 czy 3 lat nie podawac, ale skoro lekarz nam przepisal to nie zaszkodzi. Zapytaj sie lekarza i sprubujcie a noz podziala:tak:

To teraz laski piszemy ktora,gdzie i czy na bank jedzie, i zbieramy kase na zaliczke:tak: Teraz jeszcze pytanie ktora bedzie zbierala:cool2:

reklama
Mi obojętne w którym domku.
W zasadzie wystarczy pokój 2,
bo dla małej łóżeczko turystyczne, a dla małego gondolka.
Potwierdzę jeszcze z M. i też jestem gotowa wpłacić zaliczkę.
Najwyżej potem ktoś mi odda, gdybym odpukać nie pojechała
i pojedzie w moje miejsce
(np. Marma czy Wesolutka, któ do końca nie będą wiedziały co i jak).
Jeśli tylko młody będzie zdrów i na siłach to się meldujemy.

CZARNA BRAWO dobra z ciebie organizatorka i wogóle...:tak:
My oczywiście też sie piszemy. Jest mi obojętne z kim bedziemy w domku.
Mam tylko pytanie CZARNA nie oriętujesz sie mniej więcej w jakiej odległości są od siebie te wszystkie domki. Czy to jest porozrzucane czy raczej jeden obok drugiego. Bo chodzi mi o to że jak dzieci pójda spać żebyśmy mieli mozliwość posiedzieć wszyscy razem wieczorkiem i czy elektroniczne nianie beda miały zasięgi. :-p:-p:-p:cool::cool::cool:
(Jeżeli to głupie pytanie to prosze mnie szybko naprostować:-p)

magda to my możemy się łapać na sypialnie 2 osobową w tym domku za 210 zł, ale nie wiem czy chcesz z nami;-)????

Patrycja no ba...pewnie ze chce, moze mnie zarazisz swoja pracowitoscia:-D:-D
to co szukamy jeszcze kogos do tego domku i u nas bedzie komplet:tak:
Mamo Maxa, te domki sa obok siebie, na zdjeciach to super widac:tak:

no to czekamy na dalsze wypowiedzi. Co do zaliczki to musze sie upewnić bo cos wspominała o 30%:tak::tak: ale potwierdze i dam znać;-)

AAAAAAAAAAAAAa chyba wypali!!!!!!!!!

M Maksa co za problem połozymy dzieciary w jednym domku i tyle:-D:-D:-D

Jestem za oczywiscie zobaczymy jak z moim m bedzie czy nie wyjedzie znowu do stanow ale najwyej przyjade sama z chłopakami

Agamir super!!!! a jeszcze powiedz jaki domek? czy samotny? czy wspólny?

Wiem natrętna jestem ale musze po niedzieli dać odpowiedz babce

reklama
Do góry