Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kasiek mój mały jakI po poniedziałku. Zrobiłam obiad,pranie, ogarnęłam z grubsza kuchnię i dokonczylysmy z córką projekt. Nic więcej nie dało się zrobić przy maluszku bo cały czas chciał się bawić a mąż wrócił z pracy o 18.Dominik prawie wogóle nie spał i pierwszy raz zjadł w ciągu dnia tyle mleka ile jest zalecane na puszce.do tej pory nie dojadal.wieczorem go wykąpalam,nakarmilam i położyłam do spania a on się śmieje i do zabawy. Cały czas się uśmiechał a jak go bralam na ręce to chichotal. Ma łaskotki.i tak zeszło do następnego karmienia. Teraz w końcu śpi. Padam ze zmęczenia. Naprawdę jest co nosić. Chyba zacznę zbierać kase na wózek dla siebie bo plecy mi wysiadaja.nie pamiętam żebym córkę tyle nosiła ale to było dawno i kręgosłup był w lepszej kondycji więc może dlatego tego tak nie odczułam.ciekawe jak tam u Kawoszki bo też pisała że ma chory kręgosłup.mam nadzieję że radzi sobie z malutką
![]()
Kasiek mój mały też na łaskotki jak się go przebiera! Chichra się w niebo głosy!I po poniedziałku. Zrobiłam obiad,pranie, ogarnęłam z grubsza kuchnię i dokonczylysmy z córką projekt. Nic więcej nie dało się zrobić przy maluszku bo cały czas chciał się bawić a mąż wrócił z pracy o 18.Dominik prawie wogóle nie spał i pierwszy raz zjadł w ciągu dnia tyle mleka ile jest zalecane na puszce.do tej pory nie dojadal.wieczorem go wykąpalam,nakarmilam i położyłam do spania a on się śmieje i do zabawy. Cały czas się uśmiechał a jak go bralam na ręce to chichotal. Ma łaskotki.i tak zeszło do następnego karmienia. Teraz w końcu śpi. Padam ze zmęczenia. Naprawdę jest co nosić. Chyba zacznę zbierać kase na wózek dla siebie bo plecy mi wysiadaja.nie pamiętam żebym córkę tyle nosiła ale to było dawno i kręgosłup był w lepszej kondycji więc może dlatego tego tak nie odczułam.ciekawe jak tam u Kawoszki bo też pisała że ma chory kręgosłup.mam nadzieję że radzi sobie z malutką
![]()