reklama

Wakacyjne mamy 2017

Ja nie potrafię prosto kroić chleba :)

10 ugotowanych jajek na twardo musimy posiekać, rozdrobnić jak najlepiej umiemy, do tego wbijamy jedno jajko nieugotowane, 2 garści sera żółtego, przyprawy i trochę bułki tartej lub kaszy mannej, (musisz umiec z tego kotlecika wykulac). Można jeszcze kawałek sera włożyć do środka ale nie jest to konieczne. :b
I smażymy to na tłuszczu aby się przyrumienilo.

reklama
Moje dziecko to jest diabeł jak nic [emoji23]
1515089080-562cf37f664607ab-aaaaaa.jpeg
urywa raczki z koszyczków na zabawki [emoji29][emoji847] karuzele w łóżeczku zepsuł ... masakra [emoji28]
Serduszko dla Ciebie mamusiu Hahahaha

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny a zapomniałam wam powiedzieć,że po ślubie parw dni było cudownie jak miodzio....aż się zdziwiłam bo jeszcze nigdy tak słodko nie było. I tak myślałam dlacczego, co ob ode mnie chce? I się dowiedziałam. Ale jak się nie zgodziłam to czar prysł. Tak myślę. Bo on znowu chory tyle,że teraz jakiś wirus sraczkowaty. I byłam z Leonem na bilansie i u niego w przychodni to mnie tak poprostu wygnał! Kazał iść bo go wkurzałam! Wieczorem jak go przywiozłam to łóżko już było naszykowane, zrobiłam herbatę i podałam mu węgiel na sraczkę a on, że mam przestać tak nad nim skakać bo nie umiera i mam nie przesadzać! Dziewczyny pierwszy raz się z takim czymś spotkałam! Powiedziałam tylko ok nie będę lepiej jak nie będę wcale się przejmowała,wszystko będzie mi obojętnie. I ja chociaż raz bym chciała, żeby ktoś tak o mnie dbał w chorobie. Jeszcze dodałam,że ma już nie przesadzać i nie jęczeć,że chory bo przecież nie umiera ;)

Foxy mój też rozrabia. Bierze jedną zabawkę i uderza o drugą. Mąż mówi że będzie z niego łobuz i będzie niszczył zabawki ;).jest taki inny w porównaniu do Emilki.inaczej wyglądają, inaczej się zachowują i inaczej rozwijają :). Emka nie turlała się ani nie raczkowala

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry