reklama

Wakacyjne mamy 2017

Emol kotleciki super moj miesozerca nawet zjadl;) Veroniki salatki jeszcze nie robilam ale tak sie przymierzam:)
Kasieks Emol Veronika super rady ,ja jeszcze nie zaczelam rozszerzac posilkow ale dobrze poczytac czegos sie dowiedziec za wczasu;)
Foxy masz prawo pytac , ja jak zaczne pewnie tez bede miala mnóstwo pytan;)

reklama
Ok piszcie dziewczyny ja sobie zapisuje na lapku i będę miała na zaś:* . Jutro wam tez napisze na ta sałatkę bo idę spać :* Alex niestety po śliwkach kupy jeszcze nie zrobił :( może w nocy mu ulży biedaczkowi :( . Jutro idę go zważyć o 10:30 ciekawe ile wazy te moje maleństwo haha. Słodkich snów dziewczynki i dla maluszków tez [emoji173]️

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja to robie salatke ale dosc kaloryczna bo dodaje jako sos majonez;) a wiec tak :kurczak (ja zazwyczaj gotowany) ostatnio dodalam wedzona szyneczke pokrojona w kostke,ser zolty,jajka, ananas, kukurydza sol pieprz do smaku i oczywiście majonez;)

Luzik poczekam [emoji847] pati fajna sałatka :) moja tez jest z majonezem ;p później wam napisze :p u nas 2 w nocy i mały wstał na mleczko ;) dwa dni nie wstawał ale dziś zachciało się jeść [emoji16]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

To coś było w powietrzu bo mój nie wstawal w nocy od kiedy 2 miesiące skończył a wczoraj zasnął o 18.30 i wstał o 1 potem poszedł spać i wstał o 7

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry