reklama

Wakacyjne mamy 2017

Emol dasz radę :* gratulacje [emoji173]️. Ja będę sobie implant zakładać nie chce dzieci narazie albo nawet wcale,jedno mi wystarczająco daje popalic ostanio No i mój mąż jest nie pomocny . Cały weekend zajmował sie może z 2h małym
Łącznie . Alex wieczorami nie chce spać a rano budzi się o 5 i to koniec spania . Ja chyba zwariuje boli mnie strasznie bark i szyja już nie wyrabiam :(

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Wiesz co jak byłam w ciąży z Arturem i jak sprawdzałam mniej więcej na etapie takim samym to była prawie niezauwazalna a ciąża była w 7 tc. Taka kreska to myślę że na pewno późniejsza ciąża. Może nie 10 ale 8-9 tc. Dzisiaj jadę zrobić bhcg to zobaczymy.

Foxy twój mąż nie zdaje sobie sprawy ze juz teraz pracuje na relację z dzieckiem.

No :( . Zawsze chciałam mieć 2-3 dzieci ale w tej sytuacji nie mogę o tym myśleć bo nie wiadomo ile moje małżeństwo potrwa . A sama sobie bym poradziła jasne ale było by ciężko .

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Foxy - mam nadzieje, ze u Ciebie to taki przejsciowy czas. Moj tata nie zajmowal mna i bratem jak bylismy takimi maluchami, po prostu sie bal... tez byly troche inne czasy. Faceci wtedy az tak nie opiekowali sie dziecmi. Natomiast jak juz chodzilismy i zaczynalismy gadac to opiekowal nami. Chodzil na spacery, normalnie gotowal obiady, bardzo duzo czytal, bawil sie, zabieral nas w rozne miejsca. Byl zaangazowany w nasze wychowanie. Moze Twoj maz tez taki bedzie.
Moj maz ma mlodsza siostre o 10 lat i z tego co wiem to sporo sie nia opiekowal. Zreszta moj maz ma taki charakter. Wiadomo lubi sobie pograc i pobyc sam, ale wiem, ze zawsze moge na niego liczyc. Nie jest mistrzem porzadkow, ale ma inne zalety.

Emol - to powodzenia na badaniu. Oczywiscie gratuluje zdanych egzaminow.

PatiEmma - kupie i zrobie za jakis czas. Szansa jest mala, ale zawsze lepiej sie upewnic.

Gratulacje Emol Poradzisz sobie! Ja mam 3 i daję rade! Ty też młoda dasz radę! Moi chcą 4 a no i ja uczę się teraz do egzaminu i jak dostanę certyfikat to składam papiery na uczelnię! A tak sekretem narzekałaś na męża a tu patrz jaka niespodzianka! My ostatnio też zaszaleliśmy ale mam nadzieję,ze nic nie będzie! Młody w domu bo opiekunki przechlane po wczorajszym balu a Leon się obudził! Muszę go wyciagnac! My zdrowi już! Wczoraj od południa było już ok! Mam kupę prania bo Szymka pościel plus reszta :/ Emol napisz jak po wizycie! Głowa do góry, nie martw się! Będzie dobrze!

A dziewczyny mój mąż wczoraj cały dzień wyrażał skruchę :) Nawet obiad ugotował, posprzątał naczynia i powiedział,że mam położyć Leona spać on włączy Juli i Szymkowi bajkę a ja mogę jechac do koleżanki! Pojechałam przed 16 i wróciłam chwilę po 18! Leon jeszcze spał a on już kończył Szymka kąpać :) Zrobił dzieciakom kolację, położyłam Szyma spać,Jula się wykąpała i czytała książkę a on bawił się z Leonem! Mały poszedł spać ok 19.30 i spał do 6 rano! W nocy o 3 się obudziłam bo kaszlał ale przez sen. No i wieczorem jeszcze pytał czy jestem zła na niego! Mówię,że już nie tak bardzo ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry