Czesc dziewczyny, dawno sie nie odzywalam ale staralam sie Was czytac. Co chcialam napisac to zawszw cos lub ktos. U nas masakra walczymy z odparzeniami... Juz nie mam sil, czy to dziadostwo kiedys zniknie?? Dodatkowo malemu wyskoczyly dziwne szorstkie, suche, lekko czerwone plamki na udach i lydkach[emoji19]. Jestem nadal u rodzicow, i tak strasznie brakuje mi mojego meza... Wystarczylo troche rozlaki a juz zaczelam doceniac jak bylo jak bylismy razem. Noce sa okropne maly idzie spac o 20, pol godziny pozniej, juz budzi sie z krzykiem i zeby go uspokoic trzeba sie nagimnastykowac 20min. Potem pobudki o 22, 24, 1, 4, 6:30 i po 8 juz jest wyspany i gotowy do zabawy[emoji51]. Wieczorem walcze z nim sama, w nocy sama w dzien czesto sama jestem bo moja mama pracuje. Dodatkowo rano musze wstac i napalic w piecu, nakarmic 2 psy, 2 koty i z 8 krolikow.... Z dobrych wiesci mamy juz decyzje pozytywna w jednym banku czekamy teraz na decyzje z drugiego zeby bylo z czego wybrac. Czyli koniec lutego poczatek marca czeka nas remont[emoji16]. Wczoraj moja mam miala wolne wiec ja wybylam z domu, zaliczylam fryzjera i stalam sie blondynka[emoji16], zawsze nia bylam ale po ciazy strasznie mi wlosy pociemnialy i zrobily sie okropne. Wiec zaszalalam i pierwszy raz w zyciu sie farbnelam[emoji1] i jestem zadowolona odyzlam jednym slowem. Wysiedzialam sie cale 3h i delektowalam sie ploteczkami i tym ze ktos kolo mnie skacze[emoji4]...
U Was tyle sie dzieje i dzialo przez ten czas.
Emol GRATULACJE DZIDZI[emoji4]
Napisane na LG-K580 w aplikacji Forum BabyBoom