reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wałbrzyszanki

Hehehehe:-D:-D:-D
Tak coś się właśnie mi mąż też zdziwił...po pierwsze jak wrócił do domu, to ja go zaatakowałam z tym Ronalem i tą Tunelową;-)
Po pierwszym szoku, jak zaczął kojarzyć...to mówi tak jak Ty...to Szczawienko, a to Podgórze;-) I o co mi chodzi??? :-D:-D:-D
Ale i tak wiem mniej więcej, gdzie ta Tunelowa.
Bardziej mniej, ale więcej mi nie potrzebne przecież;-)

reklama
W gruncie rzeczy, to niedaleko. Parę kilometrów w tą czy tamtą ;P

A swoją drogą to zawsze, jak się zatrzymuje auto i kierowca pyta o drogę gdzieś tam...to od razu mówię, że nie mam pojęcia, bo jak ja bym go pokierowała, to na pewno by dojechał!
Jak na Tunelową na Ronalem:-D:-D:-D

A! I wybieram się na prawo jazdy. Może ma ktoś namiary na jakąś fajną szkółkę w Wałbrzychu? Może ktoś też się wybiera? Albo zdawał ostatnio??

ja osobiscie polecam TORUS na pl grunwaldzkim ja tam robilam prawko na autobus
kadra naprawde dobra i z tego co wiem ucza jezdzic , a nie tylko zdac egzamin

:-De tam spoko fajnie sie jezdzi egzamin przede mna jeszcze, a noz bede jezdzila w walbrzyskim mpk :-D:-D a poza tym jezdza kobiety ale nie walbrzychu w swidnicy w pks

to, ze jeżdżą to wiem, ale i tak chyba w Polsce jeszcze kierowca autobusu jest raczej zarezerwowany dla facetów
nie wiem tylko czemu
że co? że niby lepiej jeżdżą?

Ło matko i córko!
Małe autko bym chciała kiedyś poprowadzić bez uszczerbku na zdrowiu moim i współpasażerów;P ewentualnych;P A tu AUTOBUS!

A o TORUS-ie słyszałam. Znajoma tam teraz zdaje, czy tam zalicza czy co tam;-)

Potrzeba mi tylko...kopa, żebym sie zdecydowała!

andzia to masz
g025.gif

reklama
Do góry