• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wałbrzyszanki

Witam wszystkich serdecznie :) Nazywam sie Monika i jestem z Wałbrzycha obecnie mieszkam na obrzeżach wałbrzycha ale bywam bardzo czesto w naszym mieście we wrzesniu bede rodziła córcie może jest jakaś przyszła mama z która można sie podzielic doświadczeniem i emocjami :) pozdrawiam

reklama
hej dziewczyny ja mieszkałam w Głuszycy ale bardzo często jeżdże do Wałbrzycha bo stamtąd mam lekarza. obecnie mieszkam w Jugowie koło Nowej Rudy. Poród mam wyznaczony na październik pozdrawiam

Witaj anulka1836 miło mi bardzo że sie odezwałaś ja jestem z Wałbrzycha i mam termin na koniec wrzesnia wiec jest nas dwie i bedzie nam raźniej dzielic sie radami i lekami przed porodem bo ja juz powoli je mam, wiem juz ze bede miała córeczke nazwiemy ja Maja z meżem odrazu wpadliśmy na to słodkie imie, ogólnie jest wszystko dobrze tylko teraz dorwało mnie przeziebienie i leże w łózku kuruje sie domowymy specjałami bo w tym okresie nic innego nie pozostało czekam na wieści od Ciebie anulka i napisz do jakiego lekarza u nas chodzisz moze sie spotkamy :) pozdrawiam

Hej dziewczyny nie wiecie kto może chce kupić ubranka na dziewczynkę od 0 do 3 miesięcy bo dałam ogłoszenie na sprzedam ale nie ma chętnych. zdjęcia mogę wysłać na meila tylko najlepiej łapać mnie na priv

Hej anulka1836 chętnie jak moge zobacze te ciuszki na maila możesz mi wysła fotki podaje mail-monika@o2.pl bede wdzieczna moze sie skusze napisz odrazu ile byś za nie chciała, co do lekarza to ja chodze do Szymczyka wiec nie spotkamy sie niestety a szkoda, pozdrawiam i czekam papap

reklama
Hej:) Fajnie, że się odezwałaś. W Wałbrzychu mieszkam dopiero od roku i coraz bardziej się aklimatyzuję;) Ja prawdopodobnie będę miała córeczkę- Zuzię. Termin na początek lutego. Chodziłaś może na szkołę rodzenia lub jakieś inne zajęcia dla kobiet w ciąży?
Pozdrawiam Ciebie i synka:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry