Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tuśka21 pisze:ja swojego męża poznalam jak mialam niecale 17 lat .... na przystanku autobusu nr 100 pod cmentarzem komunalnym w dzien zaduszny ... ja sie spytalam ktora godzina a on sie zapytal czy wiem gdzie jedzie 100-tka .... no i ja mu opowiadam jak jedzie itp. i zaczelismy tak rozmawiac i tak sie skonczylo nasz spotkanie na cmetarzu :-[
az pewnego dnia szlam z pieskiem na spacer a tu on przedemna jak wryta stalam (7 rano byla) on do pracy szedl.... i chyba w tym momencie zakochalismy sie w sobie oboje .... ehhhh
spotykalismy sie tak neutralnie do sylwestra - a na sylwestra poszlismy juz jako taka niepewna para ( no bo bniby cos tam jest miedzy nami - ale nie ma .... ) ale gdy wrocilismy to juz pod koniec stycznia zaczelismy byc ze soba na powaznie ....
pozniej tak sie spotykalismy az sie wyprowadzilismy (maialm nie cale 18 lat .... 24.04 konczylam ... a 8.04 mieszkalismy juz razem) i tak to juz zostalo .....
kochamy sie i mamy cudowna malutka EWUNIE - ktora wlasnie zaczyna mi marudzic - wiec sie zegnam PAPATKI![]()
(swoja droga jeden z najglupszych moich pomyslow, nie bylo spokojnie).
szczesciara ze mnie.