A to moje kolejne obawy... Bo czytałam, że to możliwe... A jak mi urosną stopy?!

bo mogą urosnąć i nie powracają do poprzedniego rozmiaru. Cycki mi już urosły o 2 rozmiary

czy one rosnąć przestaną, czy odzyskam swój rozmiar 65 C

głupio się czuję z takimi balonami. Szczegół, że na rozmiar 65 pod biustem stanik jest prawie nie do kupienia i przerabiają mi je panie od staników. A teraz nawet na bazarze nie mogłam miękkiego kupić 70D, mierzyłam 70 C i miseczka była za mała. Głupia kobieta zaproponowala mi 75C, przecież to spadnie ze mnie...

I że mi cycki obwisną do pasa <szloch>
Też nie mam specjalnie kogo prosić o pomoc. Teściowa na szczęście mieszka ok 100 km od Warszawy

i nie lubi podróżować. Ona to lubi doradzać, a w rzeczywitości się strasznie wtrąca. A moja mama... ona jeszcze pracuje... i generalnie nie czuję teraz, że akceptuje moją ciążę tak do końca. Pewnie po porodzie coś mi pomoże, ale wiecie... to może być "trudna pomoc". Nie wiem, jak sobie poradzę. Mój ojciec już na emeryturze, ale od momentu kiedy dowiedzialam się o ciąży, to ja go na oczy nie widziałam, i Mój stwierdziły, że pana ojca o pomoc prosić nie będziemy, specyficzny z niego typ.