U
użytkownik 220722
Gość
Moja prawie 3 latka mówiła ,że chce brata ale nie dzidzie - ja się do męża śmiałam,że chyba musimy się starać o adopcję (wiem,że się z tego nie żartuje)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Moja 4 letnia córka też często powtarza " a kiedy będę miała siostrzyczkę albo braciszka ? ", bo już bardzo chce, oczywiście z naciskiem na siostrzyczkęMoja córka chciałaby ogolnie dzidziusia ale z naciskiem na siostrę![]()
U nas od dłuższego czasu temat na topie… a co jej odpowiadać…Moja 4 letnia córka też często powtarza " a kiedy będę miała siostrzyczkę albo braciszka ? ", bo już bardzo chce, oczywiście z naciskiem na siostrzyczkę![]()
Mój starszak (11 lat w listopadzie) przez parę ładnych lat pytał kiedy będzie miał rodzeństwo. Jak się udało (CP) to od razu powiedziałam , nie pomyślałam.Ja mam dwóch synów i córke i też chce brata , chłopcy nic nie chcą![]()