Ja też, bo byłby październik więc jakby się udało to miałabym dzieci z września, października, listopada i grudniaJa bez nadziei na ten cykl a też sprawdzałam datę porodu![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja też, bo byłby październik więc jakby się udało to miałabym dzieci z września, października, listopada i grudniaJa bez nadziei na ten cykl a też sprawdzałam datę porodu![]()
No właśnie my się przejmujemy a teraz ta granica wieku się przesuwa - ale człowiek ma różne myśliMi 40![]()
Ja też, bo byłby październik więc jakby się udało to miałabym dzieci z września, października, listopada i grudnia![]()
Widzę, że wszystkie tutaj na tym samym poziomie wariactwaJa bez nadziei na ten cykl a też sprawdzałam datę porodu![]()
Moje mają 19, 17, 14, 6 i 3Dziewczyny, a w jakim wieku macie dzieciaki?
U nas dwulatek.I jeszcze drugie pytanie: jakie robiłyście badania? Co warto zbadać? Bo już zapomniałam![]()