dominikana26
Fanka BB :)
To u nas na pokładzie 3 latek, więc trochę już z tyłu głowy stresik, że różnica będzie wiekszaCześć! To tak samo jak my
Dwulatek na pokładzie, zaliczona jedna biochemiczna i czekamy nadal![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To u nas na pokładzie 3 latek, więc trochę już z tyłu głowy stresik, że różnica będzie wiekszaCześć! To tak samo jak my
Dwulatek na pokładzie, zaliczona jedna biochemiczna i czekamy nadal![]()
Ja też jestem dziś bardzo senna, więc może jednakJa właśnie byłam przekonana, że w tym miesiącu nici (szanse marne, bo w okolicy owu mąż się pochorował, więc wiadomo) - a tu tydzień do okresu i wjeżdża senność, wjeżdżają lekkie bóle podbrzusza.
Wiem - to nic nie znaczy, ale jakieś podejrzenia już się w głowie tworzą![]()
Wiadomo jak to jest - niby się człowiek nie spina, a jednak termin porodu wyliczonyCześć Dziewczyny, chciałabym dołączyć do wątku. W skrócie o mnie: staramy się o 2 dziecko, niby bez spiny, na luzie, ale jednak gdzieś tam ta spina jest![]()
U nas jest ponad 4 lata różnicy, teraz byśmy chcieli 2, max 3 lataTo u nas na pokładzie 3 latek, więc trochę już z tyłu głowy stresik, że różnica będzie wieksza
no to u nas ta sama śpiewka, też z antybiotykiemJa też jestem dziś bardzo senna, więc może jednaku nas cały grudzień M był permanentnie chory, nawet antybiotyk dostał, więc też średnio…
Ale trzymam kciuki, żeby u Ciebie to było to!![]()
No a jak!Wiadomo jak to jest - niby się człowiek nie spina, a jednak termin porodu wyliczony![]()
Ja mam stresik, że będę za stara - więc im wcześniej tym lepiej.To u nas na pokładzie 3 latek, więc trochę już z tyłu głowy stresik, że różnica będzie wieksza
Właśnie ja tak samoNo a jak!
Co miesiąc sprawdzam na kiedy byłby termin porodu![]()
Mój mąż 37 w tym roku, więc też zegar tykaJa mam stresik, że będę za stara - więc im wcześniej tym lepiej.
W tym roku strzeli 36![]()
Uff, już myślałam, że nie tylko ja jestem tak podgrzana, żeby to robićNo a jak!
Co miesiąc sprawdzam na kiedy byłby termin porodu![]()