Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Znam to, mnie od 5dpo momentami boli podbrzusze i bolą jajnikiChociaż jedna dobra nowina
Ja jestem kilka dni po owulce i nie wiem dlaczego ale notuje w kalendarzu miesiączkowym każdą pierdołe, skurcz brzucha, śluz jaki jest, nastrój, czy piersi tkliwe czy nie - chyba sobie coś wkręcam mam wrażenie,że łapie mnie mała paranoja,że się może udało i nie chce niczego przegapić
A testowanie za ok 10 dni
Chyba też już potrzebuje wiosny
Cześć! To tak samo jak myCześć Dziewczyny, chciałabym dołączyć do wątku. W skrócie o mnie: staramy się o 2 dziecko, niby bez spiny, na luzie, ale jednak gdzieś tam ta spina jest![]()
Piona...u nas też bez spiny, a testy już przed okresem robione, okres przyszedł to M załamka że jak to takCześć Dziewczyny, chciałabym dołączyć do wątku. W skrócie o mnie: staramy się o 2 dziecko, niby bez spiny, na luzie, ale jednak gdzieś tam ta spina jest![]()