reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek dla mam,które starają się o kolejne dziecko :)

reklama
Chociaż jedna dobra nowina 😆
Ja jestem kilka dni po owulce i nie wiem dlaczego ale notuje w kalendarzu miesiączkowym każdą pierdołe, skurcz brzucha, śluz jaki jest, nastrój, czy piersi tkliwe czy nie - chyba sobie coś wkręcam mam wrażenie,że łapie mnie mała paranoja,że się może udało i nie chce niczego przegapić 😂😐
A testowanie za ok 10 dni 😂
Chyba też już potrzebuje wiosny

Chociaż jedna dobra nowina 😆
Ja jestem kilka dni po owulce i nie wiem dlaczego ale notuje w kalendarzu miesiączkowym każdą pierdołe, skurcz brzucha, śluz jaki jest, nastrój, czy piersi tkliwe czy nie - chyba sobie coś wkręcam mam wrażenie,że łapie mnie mała paranoja,że się może udało i nie chce niczego przegapić 😂😐
A testowanie za ok 10 dni 😂
Chyba też już potrzebuje wiosny
Znam to, mnie od 5dpo momentami boli podbrzusze i bolą jajniki 😂 zawsze sobie obiecuję że nie będę się nakręcać a potem i tak nie wychodzi… tylko duże rozczarowanie jak przychodzi miesiączka

Cześć Dziewczyny, chciałabym dołączyć do wątku. W skrócie o mnie: staramy się o 2 dziecko, niby bez spiny, na luzie, ale jednak gdzieś tam ta spina jest 🙈
Piona...u nas też bez spiny, a testy już przed okresem robione, okres przyszedł to M załamka że jak to tak🫣
Okres ogólnie mi się rozkręcił na maxa, także czekamy na luty 😁

Ja akurat jestem po owulacji, wyjechaliśmy na kilka dni akurat tak się złożyło, że w czasie owulacji, ale raczej nic z tego nie będzie, więc też już czekam na miesiączkę i na luty

reklama
Ja właśnie byłam przekonana, że w tym miesiącu nici (szanse marne, bo w okolicy owu mąż się pochorował, więc wiadomo) - a tu tydzień do okresu i wjeżdża senność, wjeżdżają lekkie bóle podbrzusza.

Wiem - to nic nie znaczy, ale jakieś podejrzenia już się w głowie tworzą 🤡

Do góry