Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hehe;-)Ilonka!!!!!!!!! Ty zgubo moja Kochana nareszczie jesteś!!!:-)...A tak w ogóle to ja już w końcu usiądę na dupsku w pokoju i będę klikała na forum, bo wczoraj już byłam tak wymęczona tymi dniami, że padłam na pysk wieczorem... wyspałam się i dzisiaj robię wielkie NIC :-) Przejechałam się niepotrzebnie wczoraj znów 200 km do szkoły i pocałowałam klamkę od dziekanatu.... "wyjątkowo nieczynne" ...Moje kur*y chyba wszędzie było na polu słychać haha
I chciałam przywitać nowe Lutóweczki, bo widzę, że nam się grono powiększyło :-)
Oj Aguś dziękuje za troskę, ale ja poprostu mam jakiegoś pecha:-( Mojej gin. nie było i cała ranna przeprawa mksami przez pół miasta na marne:-(
Super że jesteś zdrowa no i gratuluje Córeńki!!!Pochwalę się jeszcze jedną cudowną nowiną:-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Będę miała córeczkę
Cieszę się na maxa, jest zdrowa, rozwija się prawidłowo i waży 480gram. Kiedy usłyszałam tą wiadomość to się normalnie popłakałam ze szczęścia.
:-)To teraz akcja uciekaj przed babcią:-)W ogóle babcia meza dorwała ten cykl o ciązy z gazety wyborczej. będzie mnie pewnie teraz kontrolować...
tłukłam się pół miasta chora tylko po to żeby na drzwiach przeczytać kartkę, że moja gin. jest chora i żeby się zarejestrować na inny termin

No i mam wizytę 19 o 11.30:-( Masakra jakieś fatum nade mną ciąży, jeszcze zagadałam się z Grzeskiem i pomyliłam autobus z tych nerwów i wyjechałam gdzieś w pole... Ale był powrotny więc nadrobiłam swoją pomyłkę i pocieszyłam się u fryzjera i przycięłam kłaki:-)Ilonka!!!!!!!!! Ty zgubo moja Kochana nareszczie jesteś!!!:-)
Ale jestem strasznie złatłukłam się pół miasta chora tylko po to żeby na drzwiach przeczytać kartkę, że moja gin. jest chora i żeby się zarejestrować na inny termin
No i mam wizytę 19 o 11.30:-( Masakra jakieś fatum nade mną ciąży, jeszcze zagadałam się z Grzeskiem i pomyliłam autobus z tych nerwów i wyjechałam gdzieś w pole... Ale był powrotny więc nadrobiłam swoją pomyłkę i pocieszyłam się u fryzjera i przycięłam kłaki:-)
!
i całe szczęście ,że sie już nam odnalazłaś;-)