Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
o 8 zjadłam 3 kanapki z twarożkiem... a że w zeszłym miesiącu wskoczyło mi +3 to wiesz....LadyMocca : to szoruj do lodówki albo za obiad sie bierz !!! Beeez narzekania tu prosze , Lodówki chcą to Lodówki jedzą !!!
w sumie mam plus 6/7 
Rechotu bardzo dobrze zrobiłaś - ciąża i szpital gdzie jest dużo chorych to nie jest dobry pomysłmuszę się zmusić i ruszyć na zakupy...nie mam dziś dobrego nastroju bo mnie mama wkurza z ojcem....maja do mnie pretensje że nie chce odwiedzać dziadka w szpitalu....a ja się boje ze coś znowu załapie, jest jakaś epidemia szaleją wirusy pogoda słaba i dodatkowo ja osłabiona ciągle a oni mi każą po szpitalach wysiadywać w siedlisku zarazków.....masakra jakaś ......
ale jak widać nie każdy rozumuje jak ja....mają prawo do swojego zdania ale znając moje nie powinni mieć do mnie pretensji.....
Ja dostaje szału właściwie nie rozstaje się z balsamem (nawet mam taki mały co o nosze w torebce - bo brzucho swędzi i mam wrażenie ze prawie czuje jak się rozciąga - takie milion swędzących igiełek...brrrW ogóle to nei wazne czy jestem objedzona czy nie ale mam takie głupie uczucie, ze skóry na brzuchu mam za mało. Strasznie wkurzające.
Myszko nawet nie wiem co powiedzieć - jedyne co mogę że my tu jesteśmy wszystkie i mocno trzymamy za ciebie kciuki... i jeszcze tyle że dzidzia wszystko zmieni zobaczysz... zmieni na lepsze. Teraz jest trudno i nikt nie mówi że będzie łatwo - ale napewno łatwiej z małym szczęściem, to nowe siły i nowe życie... kochanie trzymam mocno kciuki a jakbyś potrzebowała pogadać powiedz tylko słówko!!Ja wstalam gdzies po 6... zjadlam sniadanie no i teraz kolejny zamulony dzien....
Wczoraj przezylam ogromna mase uczuc, nie chce mi sie opisywac bo to strasznie duuuzo by zeszlo z tym, w kazdym razie przez wujka alkoholika nie moge zamieszkac z moim Arturem. Plakalam caly wieczor...Dzidzia ma ze mna tortury, jescze sie nie urodzila a juz jest skarana, matka w chronicznym strachu to i dzidzia sie boi...jak o tym pomysle to zyc mi sie nie chce. Tyle tego calego szlamu w moim zyciu jest ze nie mam ochoty zyc, naprawde...Nie cieszy mnie ta ciaza..W ogole nic nie powinno miec miejsca - nie powinnam spotkac Artura, nie powinnismy sie zakochac nie powinnismy zajsc w ciaze...Czemu? bo oni sa w tym wszytkim najbardziej pokrzywdzebi...zyc w ttakim łajnie..ja powiennam juz do konca zostac w psychiatryku zeby swiata nie zasyfiac.
Trzymajcie sie cieplo, ja nie wiem co dzis ze soba zrobie.

Grunt to miec babcie ;-)
Wczorak ugotowalam wieksz aporcje zeby nie rozdrabniac sie i miec tez na dzisiaj 

a na obiad - mama przywozi pieczonego kurczaka, ale to chyba będzie na jutro, bo mężuś robi dzisiaj smażonego łososia ze smażonymi suszonymi pomidorami- mniaaaaami

, a teraz pożarło je BB i jest sam
LadyMocca . Na odchudzanie sie przyjdzie czas po ciąży ! Uwierz ! Nie będziesz miała czasu jeść , bo każdą wolną chwilę będziesz odsypiać !ja od początku ciązy przytyłam już 12kg i się nie martwie !!!
nie to, że ja się odchudzam...ale zauważyłam napady jedzeniowe
teraz mam mega jazdy na twarożek a wcześniej w 3-4 miesiącu sałatę żarłam
słodycze mogłyby nie istnieć 
Super miec taka babcięA ja dzis obiecalam mezusiowi kluseczki, do tego mięsko, troche buraczkow i kapusty zasmażanej. Dzieki Bogu musze zrobic juz tylko kluski, bo moje cudowna babcia cala reszte mi wczoraj ugotowala, spakowala i poslalaGrunt to miec babcie ;-)
Zaraz zmykam obrac ziemniaczki i wszamac sobie budyniek, pychotkaWczorak ugotowalam wieksz aporcje zeby nie rozdrabniac sie i miec tez na dzisiaj
![]()

Zobaczysz, ze sie wszystko ulozy. Trzymam za was kciuki dziewczynki;-)