Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jedno drugiego nie wyklucza . Nie trzeba być szczupłą, zeby być piekną
Jezu , Tygryniu , idź z nim do specjalisty !!! Takie zachowanie to poważna oznaka choroby psychicznej ...
Boże to prawie jakbyś była alkoholicą a on biedne dziecko na tym cierpiałPoradnia dla ludzi z rodzin z problemem babyboomowym by sie przydała
![]()
kurczę chyba muszę się zastanowić nad leczeniem... i nad jego zdrowiem psychicznym bo rzeczywiscie zle to wyglada....
Pies ugryzł mnie ( na szczęście nie mocno) w pierś, więc dostał przez łeb i mieliśmy na siebie focha. Potem przyjechał mężuś z pracy, wykąpaliśmy się i poszliśmy spać. Zapomniałam jeszcze dodać, że w pracy lekko krwawiłam.. takie tam różowe smugi na papierku- na szczęście tylko raz, ale potem latałam do kibelka co 5 minut sprawdzać, czy nie ma tego więcej przypadkiem.
uważaj, to przecież niebezpieczne!!!
może się okazać, że to skutek przemęczenia lub stresu, ale może też oznaczać problemy!! dbaj o siebie, oszczędzaj się i obserwuj przez najbliższe dni, a jak tylko krwi będzie więcej to marsz do lekarza!!!Kejt pozwoliłam sobie zerknąć na NK. Ni bij, widziałam Twoje zdjęcia ślubne i już wtedy mi mowę odjęło. śliczna to mało powiedziane.
zjawiskowo piękna i masz w oczach takie ciepło.