reklama
_Pysia_
Fanka BB :)
jedno drugiego nie wyklucza . Nie trzeba być szczupłą, zeby być piekną
Ostatnia edycja:
Anisen
kochamy Cię mocno
Kejt pozwoliłam sobie zerknąć na NK. Ni bij, widziałam Twoje zdjęcia ślubne i już wtedy mi mowę odjęło. śliczna to mało powiedziane.
zjawiskowo piękna i masz w oczach takie ciepło.
Zgadzam się z Pysią!!!!! Sama jestem Big Girl
)) I przez to albo dzięki temu nie patrzę w ogóle na kształty hihi patrzę w oczka i na uśmiech... i mówie Wam drugich takich jak my.... NIE MA 
Anisen...
Dziękuję dziękuję dziękuję dziękuję....

Anisen...
Dziękuję dziękuję dziękuję dziękuję....

Anisen
kochamy Cię mocno
Kejt nie ma za co. każdy kto umie patrzeć to zobaczy :-)
Anisen
kochamy Cię mocno
powiedziała co wiedziała, a teraz czas gonic do sklepu bo obiad zrobie ale na 21 przy takim tempie.
wróce za ok godzinę bo tutaj w niedziele to trzeba się przespacerować kawałek drogi żeby znaleźć otwarty sklep
wróce za ok godzinę bo tutaj w niedziele to trzeba się przespacerować kawałek drogi żeby znaleźć otwarty sklep
pandorka
Luty 2010 / Kwiecień 2011
Życzę miłego popołudnia i zmykam do pracy 

reklama
Jezu , Tygryniu , idź z nim do specjalisty !!! Takie zachowanie to poważna oznaka choroby psychicznej ...
Boże to prawie jakbyś była alkoholicą a on biedne dziecko na tym cierpiałPoradnia dla ludzi z rodzin z problemem babyboomowym by sie przydała
![]()
będzie PBBH - Partnerem BabyBoomHoliczki

Pies ugryzł mnie ( na szczęście nie mocno) w pierś, więc dostał przez łeb i mieliśmy na siebie focha. Potem przyjechał mężuś z pracy, wykąpaliśmy się i poszliśmy spać. Zapomniałam jeszcze dodać, że w pracy lekko krwawiłam.. takie tam różowe smugi na papierku- na szczęście tylko raz, ale potem latałam do kibelka co 5 minut sprawdzać, czy nie ma tego więcej przypadkiem.
Pandorko jak on mógł Cię ugryźć w pierś????

a tej krwi to nie lekceważ

Kejt pozwoliłam sobie zerknąć na NK. Ni bij, widziałam Twoje zdjęcia ślubne i już wtedy mi mowę odjęło. śliczna to mało powiedziane.
dokładnie to samo pomyślałam, o tym cieple.. taka "dobra duszyczka"

a zdjęcia ślubne cudne!!