reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

sprawdzam zdjęcie...
ps. Dziękuję za ciepłe powitanie:)
PS2. Co do tematu kulinarnego... Raczej nie mam jakichś zachcianek, ale kilka dni temu miałam akcję. Spokojny wieczór, czytam książkę. Nagle wstałam, ubrałam buty, kurtkę i poszłam do sklepu. Kupiłam śledzie (jakby nie mieli, to chyba poszłabym do odległej o 2 kilometry Biedronki;-)). Następnie wracam do domu ze zdobyczą Zjadłam je na stojąco, w kurtce i butach. I smiałam się sama z siebie:laugh2::zawstydzona/y:

reklama
sprawdzam zdjęcie...
PS2. Co do tematu kulinarnego... Raczej nie mam jakichś zachcianek, ale kilka dni temu miałam akcję. Spokojny wieczór, czytam książkę. Nagle wstałam, ubrałam buty, kurtkę i poszłam do sklepu. Kupiłam śledzie (jakby nie mieli, to chyba poszłabym do odległej o 2 kilometry Biedronki;-)). Następnie wracam do domu ze zdobyczą Zjadłam je na stojąco, w kurtce i butach. I smiałam się sama z siebie:laugh2::zawstydzona/y:

to ja wczoraj myslałam ze wskocze za lade w sklepie i wytarzam sie w tych rolmopsach

ej piszą, że tuńczyk może zawierać RTĘĆ!

"Poza tym dobrze wplywa na krążenie, przemianę materii, poprawia wzrok i słuch. Zawiera kwasy, które przyspieszają wydalanie niestrwionych resztek z organizmu"

standardowo ma pewnie też omega-3 i białko jak inne rybska :tak:

"Poza tym dobrze wplywa na krążenie, przemianę materii, poprawia wzrok i słuch. Zawiera kwasy, które przyspieszają wydalanie niestrwionych resztek z organizmu"

każda ryba może mieć jakieś swiństwa...niestety...nasza wina...nas ludzi śmieciarzy.....

ja mam inną teorię na ten temat:

1. był idiotą
2. był facetem
3. nigdy nie miał kobity w ciąży
Oooooo to dobre :-D:-D:-D
sprawdzam zdjęcie...
To ładnie hahahhaha
Ja przed ciążą nie lubiłam nic słodkiego jakiegoś batonika jadłam raz na 2 miesiące a teraz mi się oczy świecą jak widzę słodkości za to uwielbiałam jajka teraz na sam widok mi nie dobrze:eek:

Nie przepadam za tuńczykiem :no:

Cześć, dziewczyny!! Wiem, że wątek z powitaniami jest gdzie indziej, ale tu jest taki ruch, że aż miło:-) Trochę późno tu zajrzałam, ale mam nadzieję, że mogę się przyłączyć do Waszego brzuszkowego grona :-) Czytam Was od czasu do czasu :cool2: Jestem w 20 tygodniu, mała zaczęła się ruszać i w ogóle pięknie jest:happy: To co? Mogę wypić z Wami południową herbatkę?;-)

Ania
Tak jakbyś miała wybór....

Witaj:D

a ja jem... tuńczyka i kukurydzę :-D do tego można dodać sałatę i ciut majonezu i jeść z chlebkiem takim grzankowo - tostowym MNIAAAAAAAAAAAM

A czy wiecie czy to prawda, że z tuńczykiem to lepiej nie przesadzać, bo to taka "śmieciowa" ryba?

Tez słyszałam że nie można z nim przesadzać... ale ja lubie tuńczyka....
Wiecie jaka rybka jest najpyszniejsza???? Dorszyk :D:D
Mój tata jest zapalnony wedkarz i jeździ na dorsze nad może więc raz na jakiś czas mam świeżutkie rrybki prze-pysz-ne :)

co ja się namęczyłam z tym avatarem. mam nadzieję, że go widać, uff...
a ja na odwrót. jajka i mleko mogę spożywać codziennie:-) a kiedyś to mi rosło w ustach. Dziecko chyba się domaga białka:-)
Ps.ladyMocca dziękuję za zaproszenie:-)

Witajcie Lutóweczki:):-)
ja tylko na chwilkę..
chciałam powiedziec,że urodzinki sie udały,wróciłam do domku<olaboga>o 2 w nocy! i spałam do 11.. a od tańcowania to mam zakwasy na łydkach:-Dtroszkę "potupałam"z koleżankami,a nogi bolą..hehe;-)
teraz właśnie zmykamy na rodzinny obiadek..jak to w niedziele przystało;-)
Życzymy Wam miłego popołudnia,do usłyszenia!;-):-D

aninaka Witam gorąco :) super ze do nas dołączyłaś.

ja tyle co wróciłam ze sklepu i jeszcze w butach i polarze włączałam komputer. Uzależnienie sięga szczytu ;) mąż mi kiedyś odetnie tego neta. nie zablokuje stronki bo nie umie ;-)jak to dobrze, ze to ja jestem w naszym domku tym kto stawia na nogi system albo ratuje kompa. Mąż ma zapisane co zrobić jak mu się klawiatura przestawi albo program zawiesi ale to w podstawowej formie. a w punkcie trzecim ma napisane- zadzwon do Agi :-D.

kupiłam wielkiego kurczaka bo tylko takie mieli: 1,8 kg. jak upieke to będziemy jesc 3 dni ;)

reklama
a od tańcowania to mam zakwasy na łydkach:-Dtroszkę "potupałam"z koleżankami,a nogi bolą..hehe;-)

a ja nie tańczyłam od maja:szok: najpierw zagrożona ciąża przez 3 miesiące i "prosze leżeć i się oszczędzać" a teraz brzuszek i się boję, że ktoś mnie łokciem kujnie;-) czasem tylko się pobujam, ale potem śmieję się sama z siebie, bo to jakiś dziwny taniec brzucha, hi hi!

Do góry