Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mam dzisiaj o 18 wizytę a nie 18 października więc dzwonić chyba nie warto co?jeśli masz numer do swojego lekarza zadzwon i podaj mu te wartości powiesz że cie one niepokoją...wiesz do 18 troche daleko a z cukrem dzidzia moze sie stracznie tuczyć.....i przerastać jak na swój wiek......
hahaha... Ty mnie zabijesz papatkinie aniu, bo u nas tak jest że jak się zarejestrujesz do cipasowskiej to w tym dniu może przyjmować ptaszowski i nigdy nie wiadomo jaki będzie lekarz...
nie nie dzwon ja myslałam ze 18.10 spoko jam masz dzis pokaż mu to koniecznie.....Ja mam dzisiaj o 18 wizytę a nie 18 października więc dzwonić chyba nie warto co?
OJJEJ - SORKI -CHYBA NIE TRAFILAM Z TEMATEM.... JUZ BEDE TRZYMAC GEBE NA KLODKEfarciara.....ja nie mam ani sposobności ani ochoty.....nie mogę na mojego patrzeć...wkur....mnie tak że szok mam chyba go dość.....nawet sobie nie wyobrażacie jakie mam w sercu do niego żale i złości.....i jest coraz gorzej.....
a czy on wie o tych wszystkich zalach bo jesli nie to koniecznie go uswiadom! I uszy do góry -bedzie GIT :-)farciara.....ja nie mam ani sposobności ani ochoty.....nie mogę na mojego patrzeć...wkur....mnie tak że szok mam chyba go dość.....nawet sobie nie wyobrażacie jakie mam w sercu do niego żale i złości.....i jest coraz gorzej.....
Jak tylko wrócę to zdam relację mam nadzieję że nie czeka mnie taka ostra dieta, w razie czego zapisuję się do ciebie na konsultacjenie nie dzwon ja myslałam ze 18.10 spoko jam masz dzis pokaż mu to koniecznie.....
Tygrynka, super że się dzisiaj lepiej czujesz i razem z Tobą mam wielką nadzieję że to już tak teraz będzie, co nie zwalnia Cię z obowiązku grzecznego leżenia w łóżeczku a nie uskuteczniania dzikich szaleństw (bo jakoś dziwnie czuję przez skórę że już Cię korci żeby gdzieś polecieć, albo coś zrobić)
ale potem zmykam taksóweczką do domu, a mężuś resztę załatwi, aj promiss!!!Laseczki trzymajcie kciuki, bo zbieram sie an wizytę- połowkowe i 3d. Nic nie pisałam zeby nie zapeszyć, ale stwierdziłam, ze Wasze kciuki tylko pomogą;-)
Heeeej ! :-)
mówisz a raczej myślisz i masz