Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Potem udałyśmy się na miasto, słuchajcie odkryłam super sklep z super rzeczami, świetne kozaczki przymierzałam za 29 zł!
Długie, do kolan z obcasikiem ze srebrnymi pierdołami, no cuudo! No jo...i przemarzłam jak cholera!
a wiecie co w uzasadnieniu jako główny powód podał analityk- moją ciąże czyli zwolnienie lekarskie. jakbym nie była w ciąży to by mi dali zamiast 125 tyś 140 bez szemrania. to jest kraj prorodzinny, aż mnie do czerwoności rozgrzało. Nawet nie czułam ze pada deszcz taka wściekła wyszłam z tego banku
Mój Mężuś też miał w maju urodzinki 31 maja a ja się dowiedziałam 16 czerwca dopiero o ciąży ,ale to chyba też można zaliczyć Synusia jako prezencik![]()
HURA!! Super że wszycho super - gratulacje Juliśku!!dziewczyny ja już po wizycie i moge się chwalić z maleństwem wszystko w jak najlepszym pożądeczku rośnie zdrowe i duże ma już 620 gram a terminowo jak najbardziej jesteśmy w 24 tygodniu więc poród na samym początku lutego maleństwo sobie cały czas słodko sobie spało tylko od czasu do czasu rączką sobie machnęło ginekolog zrobił nam też na widoku 3d więc widzieliśmy troszkę twarzyczkę ale mocno rączkę do buzki przyciskala więc malo było widać
a no i maleństwo uchyliło troszkę rabka tajemnicy - mała Milenka nam rośnieale jestem szczęśliwa az się popłakałam jak lekarz powiedział że wszystko jest ok
julisia -gratuluje coreczki - widze ze bedzie pare milenek - lutowek....hihihi -juz chyba ze 3 naliczylam....dziewczyny ja już po wizycie i moge się chwalić z maleństwem wszystko w jak najlepszym pożądeczku rośnie zdrowe i duże ma już 620 gram a terminowo jak najbardziej jesteśmy w 24 tygodniu więc poród na samym początku lutego maleństwo sobie cały czas słodko sobie spało tylko od czasu do czasu rączką sobie machnęło ginekolog zrobił nam też na widoku 3d więc widzieliśmy troszkę twarzyczkę ale mocno rączkę do buzki przyciskala więc malo było widać
a no i maleństwo uchyliło troszkę rabka tajemnicy - mała milenka nam rośnieale jestem szczęśliwa az się popłakałam jak lekarz powiedział że wszystko jest ok