Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Halo halo?? Jakiego wyjścia?? Czy ktoś tu przypadkiem na dupie w domu siedzieć nie powinien?? Gdzie znowu lecisz?? No jak słowo daję, pilnować gorzej niż dzieci trzeba![]()
aj promis!!
Słonko ciesz się dniem sobotnim, bo Wam szybko minie;-) sprawcie żeby miło się wspominało, a że są ludzie i parapety nie od dziś wiadomo;-) Możesz tylko takich ludzi wyśmiać;-) A Ty masz już swoją rodzinę i o tym myśl, a nie o babie co Was olała, to świadczy o niej, a to że o tym piszesz to tylko potwierdza jakim wartościowym człowiekiem jesteś, szkoda że nie wszyscy są tacy na tym świecieNo tak, tylko dlaczego potem mam słuchać:
-a co teściowa chora była że nie przyjechała?
- nie, uważa, że ten ślub w ogóle jest niepotrzebny i z nią czy bez niej byłoby tak samo...
Boże..żeby chociaż zadzwoniła i się zapytała jak samopoczucie czy się stresuje, jejku przecież normalny człowiek ma taki odruch że zadzwoni do synowej i porozmawia...
Gdzie tam...no ale cóż, w dupie mam tą kobietę, ciekawe co D. powie na to co A. napisała na gg...

Jestem jestem o co chodzi bo ja nie mam pojęcia co i jak ?no ten dowód zrobić mamo nooooo ale tylko dziś a następne wyjście w przyszły tygodniuaj promis!!
a Majsi jeszcze tu jest?? bo przypadkiem zobaczyłam że jej dobra koleżanka ma na nk znienawidzoną przeze mnie dziewczynę... te które pewnej nocy czytały moje wynaturzenia to wiedzą o jaką dz...iołche mi chodzi... wchodze na jej konto na nk, patrzę że ma nowe osoby dodane, myślę sobie co jest przecież nikt jej nie lubi, wchodzę na pierwsza osobę z brzegu a tam w komentarzach.. nasza Majsi kochana![]()

a mam do Was takie pyatnie..korzystacie z basenów? chciałabym sie wybrac,ale sie boje że jakiegoś grzyba załapię:-(
a i do jacuzzi raczej chyba nie wskazane wchodzic co?
Cholercia mam nadzieje że nie o mnie chodzi...a Majsi jeszcze tu jest?? bo przypadkiem zobaczyłam że jej dobra koleżanka ma na nk znienawidzoną przeze mnie dziewczynę... te które pewnej nocy czytały moje wynaturzenia to wiedzą o jaką dz...iołche mi chodzi... wchodze na jej konto na nk, patrzę że ma nowe osoby dodane, myślę sobie co jest przecież nikt jej nie lubi, wchodzę na pierwsza osobę z brzegu a tam w komentarzach.. nasza Majsi kochana![]()

;-)Słonko ciesz się dniem sobotnim, bo Wam szybko minie;-) sprawcie żeby miło się wspominało, a że są ludzie i parapety nie od dziś wiadomo;-) Możesz tylko takich ludzi wyśmiać;-) A Ty masz już swoją rodzinę i o tym myśl, a nie o babie co Was olała, to świadczy o niej, a to że o tym piszesz to tylko potwierdza jakim wartościowym człowiekiem jesteś, szkoda że nie wszyscy są tacy na tym świecie![]()
wygląda na to że całe swoje życie muszę OLAĆ