Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tygrynko - dziekuje Ci za rade . Tak sie nad tym wszystkim zastanawiam ze mam juz w .... jakie to wszystko bedzie . Oczywiscie kazda z nas chce wszystko najlepsze , najladniejsz ,naj ,naj ... ale ja nuz mam dosc chce juz mniec dzidzie przy sobie a wszystko inne przestaje miec dla mnie znaczenie nie bede sie wkur.... jakims glupim wozkiem . Ide sobie mam mega dola...
Pandorko dziekuje - nie tylko w UK sa takie przepisy . Juz doszlysmy do porozumienia i razem wybierzemy wozek - za 3tyg mama do mnie przyjezdza wiec wszystko mam nadzieje pozalatwiamy.Sorry, ale tylko podpisze się pod tym, co już dziołchy napisały! Chathamko... pamiętaj, że nie wydadząc i dzieciątka ze szpitala, jeśli nie będziesz miała fotelika samochodowego- nawet jeśli zamierzasz wracać do domku taksówką. Takie przepisy w UK.
Znachorko znam ten problem u mnie bylo to samo jak bylby chlopiec... uffff jest dziewcaynka . Ja nie chcialam sie zgodzic na imie Vlastimil... bo strasznie trudne , a on moj nie chcial sie zgodzic na inna wersje . Na szczescie jest pipka i tu juz od samego poczatku bylismy zgodni. Glowa do gory - Oksana tez mi sie podoba , mnie sie wogole podobaja imiona typu Oksana ,Lena , Nadia - o kurcze to nie ten watek - sorkiChyba zaraz znowu sie popłaczę !!! Stwierdziłam że jednak imię dla dziewczynki bardziej odpowiada mi Oksana niż Kinga czy Kalina ...A Mój Kocur że nie ! I nigdy w życiu !!! Ja sie chyba załamie jak będzie dziewczynka , bo to bedzie oznaczać że sie nie dogadamy co do imienia ...
Do jutra Dobrej nocki zyczeŁatwo powiedzieć ...Ale naprawde nie jest mi do śmiechu ... idem pać ... dobjanoć ...