Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
przyplywamy 9 sierpnia w niedziele i w poniedzielek 10 ide do lekarza, czyli dokladniutko 14 tydz 2 dzien
juz nie moge sie doczekac, ja sie nie stresuje(a bynajmiej sie staram).. A groszkus rosnie napewno zdrowo[
Usg bede chyba robila w Koscierzynie (sorki nie doczytalam watku..)
Ja też jakaś taka przygnębiona.. Mężuś wyjechal dzisiaj i będzie dopiero za miesiąc. Zostalam sama z synkiem i bąbelkiem :-( Ale jutro chyba pojadę do teściów na wieś bo co ja będę robić sama... jeszcze w bloku, gorąc i w ogóle beznadzieja totalna. 
, smaki minęły, jem wszystko, nawet kawy się napiję, mdlości nic a nic, tylko brzuszek rośnie. Już się w spodniach nie dopinam 
Ja idę dzisiaj na 21:30 i mam nadzieję, że nie padnę w poczekalni, ani u gin, bo wczoraj zasnęłam koło 22...
...i przez to jestem na nogach jak widać o której![]()
Daga ja mam aktualnie spodnie na tyłku za 5,50 ;-) Może poszukaj na Allegro używanych...
Witajcie mamuśki! ja dzisiaj poodbierałam wyniki i z nimi o 15stej idę do lekarza..mam nadzieje,że wszystko będzie ok..ale sie denerwuje jakos dzisiaj wyjątkowo..nigdy tak nie miałam....Losek ciesze się,że już masz taką dużą dzidzię..ja się juz też nie moge doczekac jak zacznie byc u mnie cos widac..tzn brzuszka dostanę :-)Pozdrawiam Was wszystkie i miłego dzionka życzę
:-);-)
Dziewczyny ja dzis ide do położnej na pierwszą wizytę i się dowiem kiedy będę miała pierwsze usg.....będę ją prosiła żeby było w 11 tygodniu....bo już się doczekać nie mogę.
Miłego dnia wam życzę....
buziaki
Udało mi się jak wam się podoba mój suwaczek??
ja mam USG 23 lipca i będzie to 12t3d
Ja mysle ze u mnie wynika to z faktu iz jest to juz druga ciaza i tym razem jestem madrzejsza o pewna wiedze i doswiadczenie. Dlatego tak sie martwie i boje o moje Dzieciatko. W pierwszej ciazy bylam kompletnie zielona i poprostu nie balam sie bo o wielu rzeczach najnormalniej w swiecie nie mialam pojecia.
A do tego na poczatku kwietnia moja dobra kolezanka miala robione USG genetyczne i okazalo sie ze cos jest tam nie tak jak powinno, i to bardzo. Skierowano ja na amniopunkcje (chyba dobrze napisalam) i okazalo sie ze nie ma kosci nosa i kosci podstawy czaszki, ponadto serce to jakis dziwny wytwor bo nie ma przeplywow krwi i wogole dzieciatko jest zdeformowane :-( dostala skierowanie na usuniecie ciazy bo najprawdopodobniej dzidzius i tak nie dozylby do konca ciazy i mogl wtedy zagrac tez matce. Strasznie to przezyli ale nie mieli wyjscia :-( I odtad jeszcze bardziej obawiam sie zebym ja nie musiala stanac przed podjeciem takiej strasznej decyzji bo nie wiem co bym zrobila :-(

a ja już tak bardzo chciałabym podejrzeć maleństwo...