Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Co do wozka to jeszcze nie zdecydowalismy, ale moj M sie smial, ze nie zamierza brac pozyczki zeby dzieciom wozek kupic, wiec cos z tych drozszych to raczej odpada.masakracena megawysoka
(chociaż nie wiem jak się ma do tamtejszych zarobków)... i co zrobicie?
a w weekendy zawsze ciszej, każda się mężulkiem lub rodzinką zajmuje
zrób mu fotę daj i nam się pocieszyćmiłego dnia Iza!!
idę się rzucić (tzn ja się położę łagodnie ale ostatni moment to może być "łup") na łóżko, zajrzę wieczorkiem
trzymajcie się cieplutko
![]()
Idz pospac kochana, ja tez mam takie plany ...Witam wszystkie mamusie:-) Ale u nas dzisiaj okropna pogoda, a mi się tak spać chce, że chyba zaraz sobie jakąś drzemkę będę musiała uciąć:-)
wszystko co dziś robiłyśmy nam nie wyszło
zaczęło się od wczorajszego biszkoptu -> wyszedł zakalec
miało być inne ciasto, a dziś musiałam co innego wymyślić
jak robiłam masę to mi się zważyła, ale doszłyśmy do wniosku, że dodamy zmielone i prażone orzechy i będzie dobrze
ale jak teściowa robiła polewę to też jej coś tam nie wyszło
a jak szwagierka robiła masę na bezy to też jej za rzadka wyszła i musiałyśmy do tortownicy wlać całość zamiast małych bezów robić
no masakra, więc już nic dziś nie robiłam, bo i tak by nie wyszło
ale mam nadzieję, że jutro nie będzie, aż tak długo siedział
Mama Sówka- spoko, ciasto na pewno będzie dobre, grunt że słodkie;-)

Oj laski, ja tu widzę, że wy nieźle pracowite jesteście. Tylko ja taki leniuszek:-) Przeleżałam dzisiaj dzień w łóżku, zaraz idę się kąpać (strasznie się w tym łóżku ubrudziłam normalnie:-)) a potem znowu do łózka leniuchować:-)
a nie pytam czym Ty się tak ubrudziłaś w tym łóżku
jakby przenieść to na moją sytuację to obstawiałabym jedzenie
No jedzenieja też ja teża nie pytam czym Ty się tak ubrudziłaś w tym łóżku
jakby przenieść to na moją sytuację to obstawiałabym jedzenie
![]()
Czekoladę podjadałam, potem wstaję, patrze na siebie i cały dekolt wymazany
Normalnie jak świnka
No jedzenieCzekoladę podjadałam, potem wstaję, patrze na siebie i cały dekolt wymazany
Normalnie jak świnka
![]()