Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To podobnie jak u mnie bylo, z tym, ze mala przestawala kopac jak sie pojawial takze moj synDzien dobry Brzucholi ja dzis nawet fajnie spalam - juz nie pamietam kiedy tak bylo ostatni raz - ale za krotko . Mala byla nawet spokojna , ale musze sie pochwalic czyms. Wczoraj przed snem troszke mnie podkopywala i krzycze do mojego V zeby przyszedl , bo zawsze gdy chcialam zeby to poczul to ona przestawala . Ale wczoraj przed snem (jak zawsze sceptycznie nastawiony , ze znowu nic nei bedzie czul , ze tylko ja to czuje) poczul pirwszy raz- corka skopala tatusia ale sie smialam a jaki byl dumny ze to czuje - bylismy bardzo szczesliwi ...
. Ruchy czuje od 18 tyg. a oni obaj poczuli dopiero niedawno:-)Monikasia to super uczucie prawda tym bardziej ze wiesz ze ci sie to nie wydaje ze ktos inny tez czuje , apropos patrze na Twoj suwaczek i chyba terminami jestesmy bardzo blisko - 15 luty . Pozniej wpadne bo zachcialo mi sie spac PapatkiTo podobnie jak u mnie bylo, z tym, ze mala przestawala kopac jak sie pojawial takze moj syn. Ruchy czuje od 18 tyg. a oni obaj poczuli dopiero niedawno:-)

Kurczę, a ja małą wciąż czuję na dole. Nie mogę się doczekać tych okopanych żeber;-)

Dzien dobry Brzucholi ja dzis nawet fajnie spalam - juz nie pamietam kiedy tak bylo ostatni raz - ale za krotko . Mala byla nawet spokojna , ale musze sie pochwalic czyms. Wczoraj przed snem troszke mnie podkopywala i krzycze do mojego V zeby przyszedl , bo zawsze gdy chcialam zeby to poczul to ona przestawala . Ale wczoraj przed snem (jak zawsze sceptycznie nastawiony , ze znowu nic nei bedzie czul , ze tylko ja to czuje) poczul pirwszy raz- corka skopala tatusia ale sie smialam a jaki byl dumny ze to czuje - bylismy bardzo szczesliwi ...
Ide sie poprzytulac do mojego on taki cieplutki - do zobaczenie pozniej
Jeszcze mi sie przypomnialo, ze ja od dzisiaj mam dokladnie 3 miesiace do porodu!!!
)
A z tymi ruchami, to moje lobuzy juz tak dokuczaja, ze potrafia tatusia w nocy obudzic![]()

No, ja z reguły też ruchy czuję głównie w dole brzucha. :-)
Czasem zdarzy się gdzieś wyżej, w okolicach pępka, ale to rzadkość.
I wcale nie są te kopnięcia takie mocne, jak tu czasem dziewczyny opisują.
Jak dla mnie to nawet lepiej, przynajmniej nie jestem obolała ;-)
Taka widocznie nasza uroda, że Maluszki siedzą "na dole"![]()