reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

SHINGLE no wiesz co babo - zadko bywasz z nami to prawda ale to nie znaczy ze cie nie pamietamy ... Czakaj jak przjdziesz na l4 wtedy bedzie jazda
MARGA82 ja mam tak samo - mozemy pograc w statki

wlasnie sie skonczyl ten madry film a na koniec reklama tvn - NIE MOZESZ SIE DOCZEKAC KOLEJNEGO ODCINKU .... JASNE ZE NIE MOGE LECE NA NETA OGLADAC

reklama
kurcze nawet w tv nic nie ma a ja sie w dzien wyspalam i nie wiem co teraz bede w nocy robic :-(

Ja też w dzień z chęcią zasypiam ale potem mam jednak problemy z zaśnięciem wieczorami. Ale w tym momencie padam na rzęsy ale jeszcze daję sobie ok. 36 minut

Chyba już się przygotowujemy do nocnego wstawania:-D:-D:-D

dlaczego akurat 36 min?
A ja cos apetyt stracilam, ciagle czuje sie pelna, buuuuuuuuu:-(

No trochę pełna jesteś;-)

Teraz często mi się przypomina taki dowcip, który kiedyś słyszałam:

Mały chłopczyk podchodzi do kobiety w zaawansowanej ciąży i pyta
"A Pani kocha swoje dziecko?"
"Tak" odpowiada z uśmiechem kobieta.
"To dlaczego je Pani zjadła?"

A ja cos apetyt stracilam, ciagle czuje sie pelna, buuuuuuuuu:-([/QUOTE]
Ja tez ostatnio nie mam apetytu nawet na owoce ale to dobrze moze waga w koncu sie zatrzyma ???

Ja tez ostatnio nie mam apetytu nawet na owoce ale to dobrze moze waga w koncu sie zatrzyma ???
ja wiem gdzie wasze apetyty sie podziały- U MNIE SA OBA - no i waga mi szaleje :-([/QUOTE]
Wczoraj byłam u znajomej. O 17 zjadłam obiad, dokładkę i ciasto. Po 18 byliśmy u rodziców i tam zjadłam pierogi leniwe i gołąbka. O 20.30 bylismy w domu i pierwsze kroki skierowałam do lodówki. Już nie ję dla dwojga. ŻRĘ ZA WSZYSTKICH W POBLIŻU!!!
A potem mam jakieś dziwne koszmary.

Ej, też macie takie głupie straszne sny? Bo ostatnio to naprawdę budzę się czasem i nie wiem, gdzie jestem!:szok:

ja wiem gdzie wasze apetyty sie podziały- U MNIE SA OBA - no i waga mi szaleje :-([/QUOTE]
E tam do super ciezkiej pewnie ci sporo jeszcze brakuje a jak moja sie nia zatrzyma to dla mnie beda musieli osobna kategorie stworzyc

reklama
ja wiem gdzie wasze apetyty sie podziały- U MNIE SA OBA - no i waga mi szaleje :-(
Wczoraj byłam u znajomej. O 17 zjadłam obiad, dokładkę i ciasto. Po 18 byliśmy u rodziców i tam zjadłam pierogi leniwe i gołąbka. O 20.30 bylismy w domu i pierwsze kroki skierowałam do lodówki. Już nie ję dla dwojga. ŻRĘ ZA WSZYSTKICH W POBLIŻU!!!
A potem mam jakieś dziwne koszmary.

Ej, też macie takie głupie straszne sny? Bo ostatnio to naprawdę budzę się czasem i nie wiem, gdzie jestem!:szok:[/QUOTE]

Ostatnio nie mam snow, ale wczesniej mialam takie bardzo realistyczne i glupie:tak:

Do góry