Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
aaa to możliwe że wyczytałam o vicu w tej książce bo też ją podczytuję
kochana mogę Ci podać nr do swojego lekarza, zajmuje się leczeniem niepłodności i różnymi takimi genetycznymi sprawami, pomógł wielu kobietom zajść w ciążę, mimo, że inni lekarze rozkładali już ręce, a także wiele zagrożonych ciąż doprowadził do końcamam nadzieję, ze uda sie ją wcisnąć na jakiś szybki termin, jakby co, to dasz znać, bo ja też byłam "wkręcana" do niego
cisza... jak to przy niedzieli...przy weekendzie..
Aninaka jak sie imprezka udała??

ja niedawno wstałam miałam weekend na uczelni plus pierwsza część sesji ciążowej fizycznie i psychicznie byłam już zmęczona:-( i zaczynam się pakować niedlugo przeprowadzka
a mi trochę zejdzie mam tempo ślimaczka
a teraz idę coś zjeść co mały się domaga
A potem zabiorę się za pisanie zaliczenia na matmę bo dal mi pracę zaliczeniową ale w ch*j tego!!!! miłego przedpołudnia Wam zycze
:-( Teraz znowu za dwa tygodnie, ale przez ten czas mam tyle roboty, ze szok. Przede wszystkim praca magisterska, buuu
potem jeszcze referat i jakies teksty i artykuly do przeczytania i omowienia. Widze, ze na 5 roku mam juz tego po dziurki w nosie
ehhh....
Myślałam, że uda mi się popracować do końca grudnia przynajmniej ale niestety ganianie pieszo i busikami kilkanaście razy w ciągu dnia z jednego końca miasta na drugi jest ponad moje siły:-( Chyba jak przestanę pracować to zanudzę się na śmierć:-( No nic nie narzekam Wam już kochane:-) Miłego dnia dziewczynki. Trzymam mocno kciuki za dzisiejsze wizyty.
ale mam nadzieję, że mi to wybaczycie ;-)