reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

reklama
Dasz rade miedzy moimi bylo tylko 2 lata roznicy i dalam rade ty tez dasz zobaczysz.
Ja ide sie wypluskac w wannie bo mezus naszykowal mi kapiel,bo ja praktycznie caly dzien leze ze wzgledu na plamienia.
Pozniej sie odezwe pa

Mama Sówka przesyla pozdrowienia i sle buziaki, razem z Sóweczka czuja sie dobrze i czekaja na jutrzejszy wypis.:-)

reklama
PATITKA26 Dziękuje za Gratulacje :-) A drugi suwaczek wstawiłam tak samo jak pierwszy tylko że po enterze pod dołem ;) i wyskakują dwa lub więcej..dokładniej pisze Ci na głównej stronie forum...pierwszy temat jest ,,jak wstawiać suwaczek" :-D A spodziewam się jednego..;PP Mimo że mój dziadek był bliźniakiem i równie dobrze mogłyby być bliźniaki :tak:
shingle Dziękuje ;)
edyta01 Dziękuje ;) Widze że Mój mały jak się postara będzie pierwszym lutowcem z forum :tak:

Pozdrawiam wszystkie lutówki ;) i gratuluje

Do góry