reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

reklama
i ja sie ciesze ze u niej wszystko gra.. Najwaznijesze zdrowe dzidziaka i szybki powrot na BB :-)

Milego popoludnia

edyta01 i AguśZakochana - bardzo serdecznie witamy i gratuluję fasolki, rośnijcie duże okrąglutkie;-)

dziewczyny ja też ze sprzątaniem jestem tak na bakier że hoho, jak wracam z pracy to już tylko lezakowac mi się chce, trochę się zdrzemnę, książeczkę poczytam lub filmik obejrzę no i z psiakem na spacer, a co do sprzątania to nie:baffled: taki wielki leń a W to też mam lenia zawsze mi pomoga sprzątać, mamy podział, ale to wygląda że jak ja zacznę coś robioć to też się weźmie i zacznie, ale jak ja nic nie robie to on udaje że nie widzi żeby był bałagan taki z niego łobuz:-D

wczoraj też miałam słomiany zapał ale skończyło się na tym że tylko sypialnię posprzątałam i musiałam się położyć bo generalnie kiepsko się czułam ale dziś rano porobiłam pranie więc jakiś postęp

Ja znowu mała u babci zostawiłąm i przyjechaałam dokańczać i włąśnie widać pranie zrobiłąm ale prasowania całą góra leży za pierogi już trzeci tydz sie biore.

dzięki AguśZakochana u mojego faceta w rodzinie tezbliźniaki były u siostry ja tym razem drzałam co bedzie jak będą dwa serduszka pewnie bym się cieszyłą tak samo ale trójka takich maluszków to juz trochę dużo.

reklama
Do góry