reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

SWitam wieczorkie ja bylam dzisiaj na dworku z mala i mala okazalo sie uwielbia zjezdzalnie im wiekrza tym léprza , az sie sama o nia balam ale miala radoche.Teraz siedzimy i sie szykujemy do snu.
Witam nowa mamusie.
Co do porzadkow to mnie opetala jakas mania sprzatam codziennie , jutro pranie , prasowanie , mycie podlog itp wiec dobranoc do jutra.

reklama
Ha ! udało mi się !
W końcu dzisiaj coś ze sobą zrobiłam ! Peeling całego ciała , depilacja , mikrodermabrazja , sauna na włosy itp :) i dla mojego domku ! Pokoik posprzątany ,zasłony powieszone, ubrania poskładane , ubranka dla malucha wyprane , jeszcze tylko prasowanie :) A No i zrobiłam sałatke owocową dla mamuski i jej mena :) Dla siebie to offcorse :)
A że ostatnioe stałam się maniaczką "Dr. House'a" Non stop ogladam go w necie .
I jeszcze tylko 10 dni do następnej wizyty u gina ! 10 dni i zobacze swojego teraz juz wielkiego maluszka !

A my właśnie wróciliśmy z imprezy. Było bardzo milo, wszyscy sie cieszyli, gratulowali i martwili moim przeziębieniem. Takze rodzina już wie, nie trzeba ściemniać:-D no i mozna mieć zachcianki:rofl2:
Jutro niestety daljej do lekarza się wybieram po l4 :( bo nic mi nie przechodzi, a gardlo to nawet bardziej boli :-:)angry:. I potem do pracy się wybieram poinformować szefową, bo wróciła z urlopu (przed urlopem nie chciałam jej psuć humoru, taka dobra byłam :-D)
Witam wszystnie mowe Mamuśki. Fajnie że nas tak dużo już jest, będzie siędziało na forum :-D

A, niesety dalej nic ze smakiem nie zjadłam. Mama tyle fajnego jedzonka zrobiła, a ja zjadlam jak kurczak :-(, ale pwnie za jakiś czas zacznę to nadrabiać ;-), dobrze, ze mam zapas gdzie to zmieścić.
I w końcu nikt nie bedzie już zly na mojego interniste, ze mi antybiotyków nie przepisał :-D

Ja tez mam problemy z jedzeniem ,przy pierwszych ciazach nie mialam tego problemu a teraz co powacham to mi niedobrze.Ale pocieszam sie tym ze juz niedlugo mi przejdzie i bede mogla normalnie funkcjonowac.

mikrodermabrazja

Nie bałaś się tego zabiegu w ciąży? Niby nie ma poważnych przeciwskazań do mikrodermabrazji w ciąży, jednak jest to zabieg dość inwazyjny i ja bym nie zaryzykowała... Czasem depilacja woskiem jest szkodliwa, mogą powstać stałe przebarwienia skórne...
Ale to oczywiście skrajne przypadki:-)

Witam poranie jeszcze tylko tadzien do wizyty , juz sie doczekac nie moge, pozatym sloneczko wyszlo , tylko mnie plecy bola. Co do zabiegow kosmetycznych , jesli czujemy sie dobrze i nie jestesmy wrazliwe na zapachy to nie ma przeciw wskazan , ale szczeze jako kosmetyczka balabym sie zrobic mikrodermabrazji nawet takiej domowej,potem moga pojawic sie zabarwienia tym bardziej ze mamy lato.

Jak tam samopoczucie dziewuszki ? U mnie na szczęście nie najgorzej, bo czeka mnie koszmarny dzień. Muszę się wyrwać z pracy o 13 bo o 13.30 idę do państwowego ginka... nie cierpię tych wizyt :crazy: Później do domku pakować się bo jutro mamy wyjechać...

Mama Sówka czekamy z niecierpliwością na wasz powrót :rofl2:

Ggosia, Emilciaa i Karolina2 - mocno trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty :laugh2: I czekam na relację :rofl2:

Miłego dnia Śnieżynki

Cześćü dziewczyny i tydzień się zaczął.
Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny któe mają wizyty.

Shingle nie dziwię ci się że nie lubisz wizyt państwowych ja tez nie wszystko po łebkach, ale cóż moja pani doktor dopiero 20 sierpnia będzie a na kontrolę trzeba chodzić jakoś trzeba przemęczyć.

Żeby tylko niebyło tak bardzo gorąco to dzień będzie w porządku.

reklama
Witajcie Słoneczka :)
witaj edytko. Fajnie ze dołączyłaś
wreszcie wróciłam z niezapowiedzianego wyjazdu na działkę do przyszłych teściów. Było bosko, chłodne powietrze, mój wystawił mi maleńki basen żeby choć nogi sobie pomoczyć, na działce masa nowych warzyw bez chemii, owoce z krzaków a dodatkowo nie musiałam gotować.
Byliśmy w sobotę na zakupach, ja kupiłam sukienkę na przecenie, mój kupił dzinsy i koszulke . zapłaciłam 100 zł (cena początkowa 230) . sukienkę trzeba odrobinę przerobic na górze tzn zwęźic i skrócić ramiączka ale reszta bajer. kolor ecri ze złotym połyskiem, długaśna z wyszywanym kwiatkiem na dole. Bardzo elegancka a jednocześnie skromna. mam do niej szal kremowy i płaszcz w kolorze strego złota.
dzis musze nadrobic zaległosci w sprzątaniu. Moze sie uda.

trzymam mocno kciuki z Sniezynki które maja dzis wizyty. napiszcie, bede specjalnie zagladac do późna na sieć zeby poczytać dobre wiadomosci

Do góry