Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
czesc dziewczyny. tak was podglądam od pewnego czasu okres mi sie spóźnia ale na test chyba jeszcze za wczesnie bo z kalendarza mi wychodzi wrazie co termin na 15 luty, moze ktos jest z takim terminem?

pozdrawiamA ja juz po wizycie u gina - i pecherzyk jest na szczescie wewnatrz macicy i zarodekma jakies 3mm - tyle mam na wydruku z usg ale szczerze mowiac to nie rozmawialismy z ginem ile ma tylko ze jest ladny i wyglada, ze wszystko powinno byc w porzadku.
Dostalam dalej duphaston 2x1 i luteine 2x1 oraz jakies zastrzyki mam sobie robic podskornie przeciw krzepliwosci krwi...

Dziewczyny zycie odam za makrele wedzona wlasnie wyslalm meza aby w tym glupim Zürichu gdzies znalazl i mi kupil .Najsmieszniejsze ze naprawde nienawidze makreli.
heh ciekawe co następne będzie.