Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
. Mam nadzieję, że wszystko ok będzie i w nagrodę za czekanie zobaczę małe pikające serduszko.

no i co ?? robilas juz test??czesc dziewczyny. tak was podglądam od pewnego czasu okres mi sie spóźnia ale na test chyba jeszcze za wczesnie bo z kalendarza mi wychodzi wrazie co termin na 15 luty, moze ktos jest z takim terminem?
a ja nie mam zadnych zachciewajek - nawet dzis weszlam do cukierni kupic sobie jakies ciacho i nic mi sie nie podobalo...a tak chcialam sobie kupic cos pysznego bo dzis moje imieninki:-):-):-)Dziewczyny zycie odam za makrele wedzona wlasnie wyslalm meza aby w tym glupim Zürichu gdzies znalazl i mi kupil .Najsmieszniejsze ze naprawde nienawidze makreli.
ja tez bym caly czas spala a moj baczek ciagle cos chce - padam na twarz ani nawet sprzatac nie mam sily...Ja bym spala 24 god niestety nie moge bo niunia nie pozwala i chodze zakrecon acaly dzien a teraz mowie juz dobranoc bo Nicol w koncu padla wiec moge i ja sie polozyca jutro lekarz nie moge sie doczekac.
no to super...gratulujeWitam !!ja też dziś obliczyłam przypuszczalny termin i wg dostępnego kalendarza to również 3 luty 2010
już nie mogę się doczekać
Pozdrawiam:-)
biedna i ty i NicolkaJa niestety dzisiaj nie pospalam Nicol obudzila sie z goraczka 39 st a ja jeszcze dzis do gin odezwe sie pozniej aha mdlosci rozkrecily sie na calego i zrobilam sie strasznie wrazliwa na zapachy.
daj koniecznie znac co tam juz widac na usg o ile bedziesz miala robione...Nicoli po czopku sie troche poprawlo ale i tak zrobilam jej term do lekarza na 17 a ja teraz wychodze do ginekologa odezwe sie po powrocie.Trzymaj kciuki aby bylo wszystko ok.
To bardzo dobry pomysl bo ja i tu i tam siedze i niekiedy nie chce mi sie pisac tego samego tyle razyggosia - gratuluje i mam nadzieje, ze zobaczysz upragnione serduszko - ja tez nie moge sie doczekac... pozdrawiam wszystkie ciezarowki:-):-):-) i moze przeniesiemy sie na watek luty2010 zeby sie nie rozmijac i nie pisac dwa razy to samo... co wy na to??