Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Ja tez uwielbiam chipsy. Zreszta ja lubie wszystko co niezdrowe. Niestety ...
Przed chwila zjadlam lody smietankowo-karmelowe, a teraz mam ochote na placki ziemniaczane, ewentualnie na nachos. Ale nie zjem nic, bo nie moge isc po zakupy, a moj M bedzie okolo 20-ej.![]()
Pysia jedz jedz jogurty jak najczęściej przy antybiotykach ja poprzednią ciążę niemalże w całośći donosiłam na antybiotykach inaczej mojej niuni mogłoby nie być.Wpycham w siebie jogurt, ale wógóle nie mam na niego smaka, niesety musze bo nie mam nic oslonowego na antybiotyki.
Beata jakbyśmy gdzieś blisko mieszkały to bym Ci przyniosła co tam potrzebujesz właśnie najgorzej jak jest się samemu w domku.Ja tez uwielbiam chipsy. Zreszta ja lubie wszystko co niezdrowe. Niestety ...
Przed chwila zjadlam lody smietankowo-karmelowe, a teraz mam ochote na placki ziemniaczane, ewentualnie na nachos. Ale nie zjem nic, bo nie moge isc po zakupy, a moj M bedzie okolo 20-ej.![]()
Beata jakbyśmy gdzieś blisko mieszkały to bym Ci przyniosła co tam potrzebujesz właśnie najgorzej jak jest się samemu w domku.