Najlepszy był mój brat miał wtedy jakieś 15 lat i najlepsze że ten najmłodszy pięcioletni mu obiad podgrzewał bo tamten z głodu by umarł.i niestety dzisiaj ma 24 ale tak mu juz zostało że jak mu nie podac to umrze z głodu.wiem cos o tymtyle ze ja 2 siostry i brat
no i tata który był tak leniwy ze jadł zupe na zimno bo mu nie odgrzałam
![]()
reklama
Dziewczyny, zauwazyłam u siebie jedną dziwną rzecz...
Jak dłużej siedze strasznie kłują mnie żebra, po bokach na dole... czy któraś z Was też tak ma?
Nie mam takich dolegliwosci. Mialam cos takiego w poprzedniej ciazy, ale to dopiero pod koniec, bo maly sie okrutnie rozpychal...
Moze tak byc jeśli zadługo sie przebywa w tej samej pozycji ja tak mam z brzuszkiem jak za długo siedze to poprostu daje znac ze starczy.Dziewczyny, zauwazyłam u siebie jedną dziwną rzecz...
Jak dłużej siedze strasznie kłują mnie żebra, po bokach na dole... czy któraś z Was też tak ma?
Dziewczyny.... bo widzę, że niektóre z Was mają już dzidziusie... Moja ciąża jest pierwsza (wiele pytań i niepokojów) , ale powiedzcie mi, w jakim byłyście wielku kiedy po raz pierwszy byłyście w ciąży? (lub ile obecnie macie lat-jeśli to ciąża pierwsza) Takie urojenia, że w dzisiejszych czasach kobiety później decydują się na macierzyństwo...
Ja mam 22 lata.
Ja mialam 19 lat jak sie wyprowadzilam z domu i zareczylam. 20 jak wyszlam za maz a moje kolezanki puklay sie po glowach i mowily ze jestem glupia. Gdy za 3 miesiace powiedzialam ze jestem w ciazy to sie nei cieszyly tak jak teraz tylko patrzyly na mnie jak na nienormalna. Oliwke urodzilam majac 21 lat. Moja mama miala tyle samo co ja gdy mnei urodzila i uwazam ze to super wiek bo mamy do tej pory swietny kontakt. A druga Fasolke urodze gdy bede miala 25 lat (tez tak jak mama

Moja teściowa twierdzi, że jestem za młoda i sobie nie poradzę... Czy to może być prawda?![]()
Nie sluchaj tesciowej bo glupio gada. Jak ja nie lubie takich ludzi

Witajcie Śnieżynkiznów się witam i zabieram za lekturę i może któraś z Was powiedzieć, że się powtarzam,,, ale jesteście coraz lepsze w tym pisaniu, jestem obecnie na 209 stronie, więc znów zajmie mi sporo czasu żeby dogonić wątek live
superpozdrowionka i miłego wieczorku
![]()
Powodzenia w czytaniu ;-)

Tak kochana widocznie twój maluszek rząda więcej odpoczynku od mamy.Kurcze może to od kręgosłupa... albo od tego kwadratowego brzuchola![]()
agaB
Fanka BB :)
Hurra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! przeczytałam, jestem na 227 str
haha ale jesteście pisarki no no
że też nie mogę Wam towarzyszyć,,,
Luczynka :-) dziękuję za wsparcie
Witam nowe przyszłe mamusie
Najeli już wiem,że jesteś
fajnie być na czasie 
Beatko u mnie w sumie bez zmian, piersi trochę mniej bolą, ale jak o nich zapomniam,,, to tak dają o sobie znać,że lepiej nie będę tego opisywała,,, jestem dalej na serku i pomidorach ale dziś na obiadek miałam kapustkę kiszoną, normalnie rozkosz dla podniebienia, jak sobie przypomnę ten smak to znów mam ochotę a już po kapustce nawet śladu nie ma
no ale może przeżyję,,, a w pracy OK
dziękuje za pamięć :-)
milusiego odpoczywania

Luczynka :-) dziękuję za wsparcie
Witam nowe przyszłe mamusie

Beatko u mnie w sumie bez zmian, piersi trochę mniej bolą, ale jak o nich zapomniam,,, to tak dają o sobie znać,że lepiej nie będę tego opisywała,,, jestem dalej na serku i pomidorach ale dziś na obiadek miałam kapustkę kiszoną, normalnie rozkosz dla podniebienia, jak sobie przypomnę ten smak to znów mam ochotę a już po kapustce nawet śladu nie ma

dziękuje za pamięć :-)
milusiego odpoczywania
pandorka
Luty 2010 / Kwiecień 2011
Pogoda u nas paskudna! Od piątku jestem na L4, ale jakoś daję radę. Na razie zwolnionko do poniedziałku włącznie, a potem... Zobaczymy co dalej. Pierwsze USG mam na 12 sierpnia i już się nie mogę doczekać. Też czasem oglądam sobie dzidziowe ciuszki, ale robię to w sumie od ponad 3 lat
Jak na razie powstrzymać się mogę bez problemu i mam takie postanowienie, że conajmniej do 5 mc-a nic kompletnie nie kupuję! Nawet małej pierdułki. Nie jestem przesądna, ale po prostu nie chciałabym potem rozpaczać jeśli (tfu-tfu!) coś pójdzie nie teges. Dziś byliśmy z moim A. w kinie na "Harry Potter i książę półkrwi" w wersji 3D-gorąco polecam!

reklama
Anisen
kochamy Cię mocno
musiałam sie położyć bo o mało nie walnęłam głowa w biurko. prasowanie sobie czeka, garnki w kuchni nie pomyte a ja musiałam się przespać. Ale len sie ze mnie zrobił