reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wątek główny

reklama
Waże maluchy sporo waża, robak to calkiem bo 6129, ale kluseczka zaledwie 5270, je calkiem sporo bo 150 wody plus mleko w proszku co ok 3godz, moze jak jej troche przyfutruje i zaczna dostawac kleik to przybierze.
A jakie sloiczki polecacie?

My zaczełysmy od słodkiej marchewki.
I stopniowo teraz marchewka z coraz to nowymi dodatkami.
W pon była zupka jarzynowa, a wczoraj marchwiowa z ryzem :)

Teraz kupuje z hippa bo mam rabaty z tej paczuszki co pisałam.
Ale daje jej tez gerbera i bobovite.

Mam do odsprzedania 6 opakowań mleka BEBILON PEPTI 1 wydanych mi przez pomyłkę pediatry zamiast 2. Jesli któraś z mam jest zainteresowana proszę o kontakt na privie.

hej dziecwzynki,

dzisiaj pierwszy raz wychodzimy z mężem z domu w celach rozrywkowych bez Michalinki :)
Wygrałam w muzycznym radiu bilety na Kabareton w Bolesławcu i jedziemy.
Misia zostaje najpierw z moja przyjaciółką, którą bardzo lubi, a później z dziadkami :)

hej dziewczynki:D
u nas spokojnie... wprowadzamy nowe pokarmy jak zalecila pediatra.... jest dobrze:D
piękna pogoda sie zapowiada.. teraz przez dwa tygodnie będę sama... m wyjeżdża do pracy ... a ja w te upały z małym będę w domu kiblowac.... ehhh
dzisiaj ide do fryzjera w końcu... bo juz na siebie patrzec nie mogę:p hehe

lecę do dziubutka pobawic się z nim i ułożyc potem do spanka:D
kochane miłego dnia Wam życzę

btw mam MT do sprzedania... tu macie jedno zdj na "hobby..." jest ich więcej może któraś będzie zainteresowana.... P260610_12.36[01].jpg
pencil.png

reklama
Do góry