reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

KASIA shingle pisała o tym ze jej Milenka ma cos takiego i z tego co sie orientuje to miała to obserwowac do 2 roku zycia ze powinno zniknac !

Laski czy wy myjecie swoim dzieciaczkom zęby??

reklama
Hej dziewczyny..... internet powoli do mnie wraca... otwarcie bb już nie stanowi dla mnie problemu więc JESTEM!!!!!! :):)
R już w domu... a raczej w pracy... niestety jego genialny szef nie dał im ani jednego dnia wolnego po podróży... a byli w domu 0 5:30 :///
Teraz juz bede na bieżąco z Wami :):***

Witam.

U nas nocka ok,Bartus zasnoł przed 24 obudził sie o 7 dostał smoka i tak drzemnelismy sobie do 8.Ja dopiero sniadanko zjadłam,a synus drzemkuje.Ja musze jechac do miasta dzisiaj ale mam lenia i nie bardzo mi sie chce,ale co zrobic najlepiej bym przespała cały dzien.Pogoda ładna ale mrozno.

Dobrego dnia:)

Sie witam:))
U nas dzisiaj tez ladna pogoda ale mimo to chlodnawo sie zrobilo i od wczoraj spiworek poszedl w ruch:)
Patrycja fajnie Cie "widziec":)
Marga ja mojej myje zabki taka szczoteczka co sie na palec zaklada:)
Madzia ja tez mam lenia, dobrze, ze nie musze dzis sprzatac, bo ja niewiem ...:):)

Emisia bawi sie na kocyku i tak mam cicha nadzieje, ze zacznie wkoncu raczkowac...

Cześć!
Przyjmiecie mnie na swe forumowe łono? Taką starą-nową? Hmmm?
Bo brakuje mi Was, a widzę, że tu jesteście. To mogę?
My dziś po szczepieniu i to podwójnym, bo najmłodszego i średniego bąbla. Młodsze dziecię zniosła to ciut lepiej, ale faceci to ciut hipochondrycy są.
Malwisia waży 7,200, mierzy 68 (szkoda, że jej ubrania o tym nie wiedzą i muszę ją ubierać w 74), rozwija się pierwszorzędnie, ciemiączko jej zarosło, ale dziwnie, bo taki dołek się zrobił i ciągle miałam wrażenie, że nie zarosło, a lekarka mówi, że jest prawie zarośnięte, a wyrówna się potem.
A, i nauczyłam małą przesypiać całe noce, choć dalej jest na piersi.
An

Kasia pewnie to gruczoł, ale obserwuj co się z tym dzieje, najlepiej pod opieką lekarza... często po karmieniu robią się gruczolaki...

ooo An, witaj ;)))

Kame my mamy fajne naklejki piankowe z Kubusiem z Castoramy, jakieś 30/40zł za zestaw:tak:

zajrzałam na chwilkę, ale lecę dalej, miłego dnia!

reklama
My jeszcze nie mamy co myc:( Ale Tomus lubi jak mu sie tak myzia ta szczoteczka po dziaselkach:)

Ostatnio moj szkrabik zrezygnowal z jednej drzemki, i tak teraz wytrzymuje od 14 do 19, czasem 20 bez spania:)

Do góry