reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

oho Monikasia, czyżby jakaś przymiarka do odstawienia cyca?? albo jednorazowa akcja ;) a jak długo chcesz karmić? chyba że pisałaś na odpowiednim wątku, idę zajrzeć :)

reklama
Ja będę Hanię wozić sankami właśnie z oparciem.A szelki to takie najzwyklejsze dokupione jak do wózka. Hania bardzo długo siedzi w wózku, więc nie będzie z tym problemu.
Zabeczka czasami wcale sobie nie radzę i nie ogarniam dziećmi. Nie będę czarować i słodzić;)jest różnie... Starszaki potrafią dopiec sobie i nam- jak to u rodzeństwa bywa...:) Ale są bardzo troskliwi i czuli... jak chcą:) To fajne dzieciaki, świetnie się uczą, mają swoje fanaberie...jak każdy:))
Ciekawi mnie jako geografa klimatyczne sprawy u Ciebie:))Pisz jak u Ciebie? A długo tam mieszkasz?

Izulka juz bedzie 5 lat jak tu siedze, no niestety naleze do tych co nie potrafia zyc w innym kraju, dlatego bardzo sie tu mecze. Ale niestety moj maz ma tu firme... Ale ja caly czas nalegam na powrot do Polski, na stale tu napewno nie zostane:)
A pogoda bardzo podobna jak Polsce, bo Oslo ma lagodny klimat. Moze czasem troszke wiecej sniegu i zima troche dluzej trwa, ale nie ma jakis bardzo niskich temp. ogolnie klimat jest ok. Ale najwiekszym minusem jest to, ze w zimie sa dni kiedy jasno jest przez 3 godziny, a tak to pozno sie robi jasno i szybko ciemnio:( Naprawde mozna wpasc w depreche.
Na szcescie ja srednio co 2 miesiace jezdze do Polski:) i chyba juz w na poczatku grudnia znow sie zwijam z Tomkiem do domciu, a maz pozniej sobie doleci:) Juz sie nie moge doczekac:)

Dobranoc, milych snow:)

Ostatnia edycja:
Tygrynko- dziekuje za fajna podpowiedz z kapaniem maluszka, moze jutro sie zdecyduje sama go wykapac:)
Monikasia- no mam nadzieje ze dzisaj moje sny nie beda az takie ,,,, az nie chce sobie przypominac;(((
Dobra ide sie kapac ;))) do juterka !

Kurcze Żabka mówisz o tym lataniu jak o jeździe pociagiem ;D no ale pewnie tak już Ci to spowszedniało :)
Kinia na pewno dasz radę!! a po paru razach dojdziesz do wprawy, zobaczysz :))
zmykam i ja, dobrej nocki każdej życzę, spokojnej przede wszystkim ;))

Czesc dziewczynki!

IZULKA hejnalistka pierwsza klasa -słodka jest z ta trabka:-)

EDYTKO bedziemy trzymac kciuki za meza

AGAPA zdrówka dla Majki -współczuje niestety wiem cos na temat zapalenia uszka bo dopiero co Bartus sie z tego wykaraskał :-(

A jesli chodzi o SANKI to ja kupuje i bede wozic niunia w nich w tym spiworku do wozka, najpierw spróbuje bez zadnych szelek bo on ładnie siedzi czy w wozku czy hustawce czy w wozku marketowym na zakupy :-) wiec man nadzieje ze nie bedzie uciekał :-)

MIŁEGO DNIA :-)

Witam....
Ale naskrobałyście :szok::szok::szok: Juz dawno tu nie było takiego ruchu.. ale fajnie że wątek znów odżył na nowo... u nas w miare ... nadal walczymy z katarem i teraz już suchym kaszlem... czyli jednak coś tam te leki pomagaja:happy: Kuba w nocy spał ładnie ja sie nie wyspałam miałam problem z zasnięciem.... Ale teraz juz pije kawusie i lada moment bede juz "obudzona" hehehe W nocy jak Bubuś sie obudził doznałam lekkiego szoku... wchodze do pokoju patrze a Kuba siedzi :szok::szok: do tąd sam usiadł tylko kilka razy i to u mnie na łózku jak miał spora poduche pod sobą... No i doszłam do wniosku że trzeba dzis łózeczko obniżyc całkiem na dół bo jak juz usiądzie to ptzrtrzyma sie szczebelków i nie daj Bóg jeszcze wyleci :/.... Pozdrawiam wszystkie lutówki gorąco :-)​

Hello;))
Ja cos dzisiaj dobry humor mam - oby tak pozostalo......:rofl2: jeszcze fajna muzyka w radio to juz wogole odlot:-D:-D
Slucham starych przebojow takich z "molodych lat":szok::szok::szok::-):-) w radio Arabella:-D:-D Oczywiscie tytulow nie "znaju"...;-)

No i tak, u nas nocka nawet, nawet:tak:Emisia juz sobie sniadanko wcinkoli - nakruszyla nkemilosiernie...Uwielbia precle z maslem:-) do tego rumiankowa herbatka.
Dzisiaj wstalkam a tu przymrozek - dobrze, ze wczoraj wstawialm amarylisy do domku z balkonu:baffled::-) Teraz do piwnicy i do grudnia maja areszt:tak:

Jeju jakie fajne te stare piosenki:rofl2::rofl2::rofl2::tak::-):-)....nic tylko sie rozmarzyc we wspomnieniach:happy::-)...

Ok ide myc czupryne, zeby wygladac jak czlowiek:szok::-D:-D

Zycze Wam milego dnia i takiego dobrego nastroju jak moj:tak: Nawet pogoda jest dzisiaj moim sprzymierzencem hehe :**

reklama
ooo właśnie, dobrze że Żabka (już śnieg??wow, szybko macie :D) poruszyłaś temat sanek, bo miałam się Was pytać i zapomniałam :D kupujecie już w tym roku?? mamy ze starszymi pociechami co radzicie? bo ja myślałam o takich z oparciem, ale Seba za długo sam nie usiedzi, chyba że pod kocykiem trudniej będzie mu zwiać ;) są sanki z szelkami?? :D

Moja pierwsza córka w zimie miała 5-6 m-cy bo jest z początku lipca i z sankami było tak że siadałam ja i dziecko a mąż nas ciągał:-D:-D:-D było super. Teraz będzie łatwiej bo Maja już dobrze siedzi sama.

U nas nocka ok. Maja tylko dwa razy się budziła i w czasie cycania troszkę się dusiła, ale dałam radę. Dziś jest już dużo lepiej niż wczoraj, ale skarga na nasz ośrodek zdrowia już poszła do wójta.

Do góry