Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Juz dawno tu nie było takiego ruchu.. ale fajnie że wątek znów odżył na nowo... u nas w miare ... nadal walczymy z katarem i teraz już suchym kaszlem... czyli jednak coś tam te leki pomagaja
Kuba w nocy spał ładnie ja sie nie wyspałam miałam problem z zasnięciem.... Ale teraz juz pije kawusie i lada moment bede juz "obudzona" hehehe W nocy jak Bubuś sie obudził doznałam lekkiego szoku... wchodze do pokoju patrze a Kuba siedzi 
do tąd sam usiadł tylko kilka razy i to u mnie na łózku jak miał spora poduche pod sobą... No i doszłam do wniosku że trzeba dzis łózeczko obniżyc całkiem na dół bo jak juz usiądzie to ptzrtrzyma sie szczebelków i nie daj Bóg jeszcze wyleci :/.... Pozdrawiam wszystkie lutówki gorąco :-)
jeszcze fajna muzyka w radio to juz wogole odlot

:-):-) w radio Arabella
Oczywiscie tytulow nie "znaju"...;-)
Emisia juz sobie sniadanko wcinkoli - nakruszyla nkemilosiernie...Uwielbia precle z maslem:-) do tego rumiankowa herbatka.
:-) Teraz do piwnicy i do grudnia maja areszt

:-):-)....nic tylko sie rozmarzyc we wspomnieniach
:-)...

Nawet pogoda jest dzisiaj moim sprzymierzencem hehe :**ooo właśnie, dobrze że Żabka (już śnieg??wow, szybko macie) poruszyłaś temat sanek, bo miałam się Was pytać i zapomniałam
kupujecie już w tym roku?? mamy ze starszymi pociechami co radzicie? bo ja myślałam o takich z oparciem, ale Seba za długo sam nie usiedzi, chyba że pod kocykiem trudniej będzie mu zwiać
są sanki z szelkami??
![]()

było super. Teraz będzie łatwiej bo Maja już dobrze siedzi sama.