reklama

Wątek główny

Witajcie wieczorową porą. Małżonek się teraz zajmuje synem więc mam chwilkę dla siebie. Dziś również wyszlismy na sanki chociaż krótko bo zaczął padać śnieg z deszczem. Krystek ostatnio też robi kosi kosi. A wczoraj byłam w odwiedzinach u mojej siostry która urodziła 3 grudnia i wczoraj wyszła więc jej zawiozłam wanienkę bo mój brzdąc uwielbia kąpiel w wannie. My na razie mamy 3 ząbki ale już widzę że kolejne będą wychodzić, muszę się jeszcze pochwalić że mój brzdąc umie odblokować telefon taty( jest dotykowy)
Witamy sie niedzielnie :)
Wpadlam aby powiadomic , ze Dominik sam juz stoi :) Z pozycji kucacaj podnosi sie na proste nogi ,,,, i robi pierwsze kroki :)))))
jestem taka dumna !!!!!!
Caluski dla rozgrzania :)
Gratuluje nowej umiejętności

U nas lepiej, katar mniejszy i mała łatwiej oddycha. Idę spać bo padam, dobrej nocy!
zdróweczka życzę

reklama
Witam.
Na początek Dużo zdrówka dla chorowitków... :)
Pogoda wstretna.. taka chlapa. eh....
U nas katarek i suchy kaszel u Kuby.... ale póki co nie goraczkuje... I oby tak zostało
Wszedzie jakieś choroby... dlatego tak nie nawidze zimy. :(:(

Witam zimóweczki
Ja ostatnio bez lapka dlatego tu nie zaglądałam, ale dziś go mam:-)
Zdrówka dla wszystkich chorych.
Najlepszego dla miesięczniaków.

Dziś jestem wykończona tą nocką. Majka zasnęła przed 22.00, ale do 24.00 wstawaliśmy do niej z pięć razy, nawet trudno to zliczyć. Potem nie było lepiej:wściekła/y: Jak rano wstała to też marudziła, ale teraz śpi. Zobaczymy co będzie jak wstanie, bo w nocy mi nerwy puściły.
Wczoraj kupiliśmy jej na gwiazdkę sanki drewniane z oparciem:-D i to ostatnie ze sklepu wzięliśmy. Były inne fajne ale dla starszych dzieci bo dla takiego malucha to trzeba by śpiworek dokupić żeby było wygodniej, a taki śpiworek 220zł :szok: przecież to wózek za tą kasę można by kupić.
My już do świąt gotowi, nawet prezenty popakowane:-D

Kurcze ale fajna ta reklama i Misia fajnie zagrala - suuuper:)

A ja sie witam,
u nas nocki jak narazie ok. W koncu juz jedna dwojeczke widac na dole - hurraaa.
Emily rowniez staje przy meblach i sobie chodzi, fajnie to wyglada;) Juz taka samodzielna jest misiak maly ...
Izulka zdrowka dla Haneczki:*
Edzia milo Cie widziec. Fajnuie, ze sie pogodziliscie mam nadzieje, ze M dotrzyma obietnicy, czego Ci z calego serca zycze:)
Pati u nas ladna pogoda choc sniegu troche jest. Moja mal jakies 3 dni bez kataru jest ale bylo nieciekawie.
Tygrynko jak ja jestem to Ty teraz z doskoku?:D

Milego dzionka Dziewczyny:*

Hejka dziewczyny
Misia fajnie zagrala, ale co tam u niej ?? Czy ktos wie ,dalej jest zabanowana ??
U nas tez trzeci zabek, a od wczoraj pomału sobie tupta :-):-):-):-) huraaaaa!!!!!

No a u nas dzisiaj rano bylo -10 stopni , zimno brrryyyy :cool2:
Wlasnie czekam az nam sie babel obudzi bo chcemy pojechac do centrum handlowego zrobic zdjecie z Mikołajem;-);-);-) :)))

Zdrowia dla wszystkich maluszkow !!!

Witam Was po długiej nieobecnosci.Jechalismy na rehabilitacje a cały czas chorowalismy.Bartus cwiczył tylko 4 dni,zachorował najpierw na zapalenie krtani,potem na oskrzela i zapalenie płuc,a nawet złapał wirusa wymiotnego zygał kilka dni.Biedaczek mój tyle sie nacierpiał ja równiez i nici z cwiczen dopiero na wiosne mamy przyjsc sie zapisac jak beda lepsze pogody.

Mamy juz 4 zeby i ida nastepne biedak gorączkował mi przy tym.

Jak dobrze byc w domku.:biggrin2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry