izulka15
Fanka BB :)
Hej, jest tu kto?
Dziewczyny co u Was słychać? Nie będę ze sobą pisać...
Ja zaczęłam Nowy Rok choróbskiem
, tym razem ja. Po miesiącu wyciągania dzieciaków z chorób-padłam. Mam zapalenie gardła
Hania zaczęła stawiać po jednym samodzielnym kroku i nauczyła się zasuwć, nie wchodzic po schodach
. więc już nie noszę jej na górę. Przynajmniej w jedną stronę nie trzeba jej targać. wolę ja nauczyć chodzić po schodach jak najszybciej niż ma próbować i spaść.
Starszaki dzisiaj w szkole to tak cicho w domu
, tylko Hania nadaje na swoich falach wciąz tą samą audycję...;-)
Odezwijcie się
Dziewczyny co u Was słychać? Nie będę ze sobą pisać...
Ja zaczęłam Nowy Rok choróbskiem
, tym razem ja. Po miesiącu wyciągania dzieciaków z chorób-padłam. Mam zapalenie gardła
Hania zaczęła stawiać po jednym samodzielnym kroku i nauczyła się zasuwć, nie wchodzic po schodach
. więc już nie noszę jej na górę. Przynajmniej w jedną stronę nie trzeba jej targać. wolę ja nauczyć chodzić po schodach jak najszybciej niż ma próbować i spaść. Starszaki dzisiaj w szkole to tak cicho w domu
, tylko Hania nadaje na swoich falach wciąz tą samą audycję...;-)Odezwijcie się

Ostatnia edycja:
Dziś wstaliśmy o 6.30 bo szwagier przywiózł córkę bo nie miał z kim zostawić a musiał jechać do pracy, bo moja siostra z najmłodszą córeczką są w szpitalu ale na szczęście jutro wychodzą. Amanda bardzo ładnie się bawiła z Krystkiem i nawet przebrała pieluszkę małemu z moją minimalną pomocą