Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Także ciesze że obyło sie bez drastycznych środków :-):-)
Te masc dobrze, ze przepisal bo moze samo wroci wszystko na swoje miejsce a raczej napewno tak bedzie. Mnie tak podpowiedziala kolezanka i pilnowalam tego u Krzysia i nie ma klopotu. Wiesz jak byl malutki to zawsze po kapieli ale jeszcze w wanience delikatnie naciagalismy mu ten napletek ale zawsze byl wielce zdziwiony co mu tam robimy
Wam tez sie napewno uda.
Krzys w placz
No bylam taka wsciekla na tego kolege, ze nic mi nie powiedzial co ona ma zamiar zrobic
A wiem, ze jak bym wytlumaczyla synowi to nie byloby stresu takiego - znam go przeciez.

no to naprawde dałas synusiowi lekturePati jak to dobrze, ze sie obeszlo bez "noza"Te masc dobrze, ze przepisal bo moze samo wroci wszystko na swoje miejsce a raczej napewno tak bedzie. Mnie tak podpowiedziala kolezanka i pilnowalam tego u Krzysia i nie ma klopotu. Wiesz jak byl malutki to zawsze po kapieli ale jeszcze w wanience delikatnie naciagalismy mu ten napletek ale zawsze byl wielce zdziwiony co mu tam robimy
Wam tez sie napewno uda.
A z tym stresem zwiazanym ze sciaganiem majteczek to tez mamy przygode. Jak tutaj przyjechalismy, to musielismy zrobic szczegolowe badania Krzysiowi. Bez ogladania siusiaka sie nie obeszlo.My jeszcze zieloni z jezyka poszlismy ze znajomym do lekarza i on nagle mowi, ze musi wyjsc ale zaraz wroci - no OK. I nagle pani doktor podchodzi do malego i sruuu majtki w dolKrzys w placz
No bylam taka wsciekla na tego kolege, ze nic mi nie powiedzial co ona ma zamiar zrobic
A wiem, ze jak bym wytlumaczyla synowi to nie byloby stresu takiego - znam go przeciez.
Wychodzac z gabinetu plakal rozzalony a ja blada dalam mu jakis prospekt kolorowy, ktory lezal na stoliku w poczekalni...W domu jednak zobaczylam, zo to byla reklama prezerwatyw![]()

ale jak człowiek zestresowany to tak jest własnie....Luckaa ale u Kuby teraz jest malutko odciagniete.... może z pół milimetra.... oni maja jeszcze czas na to... także spokojniePati to się ciesze że tak wyszło, coś czuje że mnie tez to czeka bo u darka tylko taka trąbeczka jest.
Monikasia to faktycznie siupy
Ja juz umyłam bąble i śpia, wczoraj dały mi popalić do 00.30, agula tak płakała że wkońcu jej czopka dałam. Njagorsze jest to że one sie budza, np dziś jak darek zapłakał to ona się wystraszyła i dopiero się rodarlła, wtedy płacza oboje, a dwóch na ręcach nie ululam :-(.

na rozluźnienie mamy Dipolene a z antybiotykiem mamy NeomycynePatrycja super że obyło się bez cięcia, maść na pewno pomoże, a jaką macie?
Monikasia ale głupio wyszło :/ a można było zapobiec stresowi Krzysia :/
Madzia dobrze że już dobrze!
Agapa a Ty co tak zamilkłaś??
u nas zalatany dzień, byliśmy u moich dziadków i u teściówchłopaki już spią, idę się przyłączyć, dobranoc!