Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
kurcze ale niespodzianka
Dzieki Pandorko
Ja tu spokojnie sniadanko wcinam a tu takie newsy
Ale niech sie moze jeszcze Dziewczyny odezwa i wypowiedza.
Chyba ma z Izulkowa Hania kontakt telepatyczny i sie dziewczyny dogadaly. No wlasnie....a gdzie jest Izulka???Zagłosowane:-)cześć Mamcie
u nas znów katarzysko plus kaszel, ogólnie nieciekawie
Nie mam pomysłu gdzie Lul mógł złapać choróbsko.
Jak wzmacniacie organizm swoich maluchów? Myślałam o tranie bo coś często Młody katar łapie, może by to coś pomogło...
mam prośbę o oddanie głosu na Zuzannę Zuzia | Galeria dzieci | BoboVita - Zawsze z Tobą, Mamo!
ukochana koleżanka mojego Młodego...a kto wie..może to moja przyszła synowa hahaha![]()
może być więcej modów chybaa Wy mi się wydajecie najodpowiedniejsze
![]()
no proszę jak szybko, nawet Agapa nie zdążyła się wypowiedzieć a tu modem zostanie ;D

No jak chcecie żebym to ja była i macie do mnie zaufanie, to ok, nie ma problemu. Problem jest tylko taki, że ja nie mam pojęcia o moderowaniu. Więc może umówmy się że ja się zgadzam ale ktoś musi mnie z tego przeszkolić (ktoś cierpliwy bo ja ciężko kumam) i gdybym jednak się do tego nie nadawała to proszę o wybaczenie i wtedy wybierzeny kogoś innego. Zgadzacie się ze mną???
A tak wogóle to bardzo, bardzo dziękuję za poparcie mojej kandydatury, ale może niech i reszta się wypowie.![]()

Zdrówka życzęcześć Mamcie
u nas znów katarzysko plus kaszel, ogólnie nieciekawie
Nie mam pomysłu gdzie Lul mógł złapać choróbsko.
Jak wzmacniacie organizm swoich maluchów? Myślałam o tranie bo coś często Młody katar łapie, może by to coś pomogło...
mam prośbę o oddanie głosu na Zuzannę Zuzia | Galeria dzieci | BoboVita - Zawsze z Tobą, Mamo!
ukochana koleżanka mojego Młodego...a kto wie..może to moja przyszła synowa hahaha![]()
, na twoją przyszłą synową głos oddany
Gratulacje dla Emisi:-)Oooo dziekuje Ci bardzo KochanaTylko jeszcze dziewczyny nasze niech sie odezwa moze
)
Przypomnialo mi sie, ze Emisia dzisiaj wieczorkiem zrobila samodzielnie swoj pierwszy kroczek a po chwili cwiczen nastepne 3
Wszyscy bardzo sie cieszymy.
Elizzz ja nic nie podaje na wzmocnienie, tak ze niewiem:/
A na "synowa" juz zaglosowalam)
. Dzieci od dzisiaj zaczynają ferie, to sobie odetchniemy wszyscy. Syn jedzie do moich rodziców do Koźla. Zuzia zostaje z nami. Przyda się taki układ bo dzieci muszą odpocząć od siebie
. Poza tym musimy się skupić teraz na Zuzi bo ciągle zalicza w domu wpadki, ścigamy ja ze wszystkim. I trzeba to zmienić bo widzę , że córka zaczyna to źle odreagowywać. Pójdę tylko z nią może do kina, na basen i lodowisko do Gorlitz. Pojedziemy w Karkonosze nasze połazić. Trochę z tatą tylko i może polepszy się nastawienie. A nie tylko mała Hania
.
-ok