Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja już się przyzwyczaiłam ale przed pierwszym dzieckiem miałam tak samo...spokojnie...będzie dobrze 

Ale nie ma tego złego, co by na dobre dziecku nie wyszło! W końcu też ma swoje wymagania jak na swój wiek!!Trzymamy kciuki z całej siły!!!!!!Witam porannie , u mnie chumorek nawet dobry , co do jedzenia to ja od poczatku moge jesc wszystko , no nie liczac dwoch wpadek i wyladowaniu jednak w kibelku . ale jak do tej pory to super znosze ciaze . Dzisiaj o 14 wizyta u lekarza i mierzeni przezornosci karkowej wiec trzymajcie za mnie kciuki, odezwe sie pozniej.
Kochana ja niestety w poprzedniej ciąży te dolegliwości miałąm do końca 5 msc tak że to chyba nie u wszystkich jednakowo zaniak z końcem pierwszego trymestru. Teraz narazie odrobinę lepiej ale jak to mówią nie chwal dnia przed zachodem słonca.....A ja jak już miłam spokój od miesiąca z dolegliwosciami tak wczoraj myślalam że ssie rozpadne na kawałki ... Ryczalam darłam sie , było mi nie dobrze , spalam ...rozdymało mi brzuch . Normalnie tragedia , a przecierz już niby wg niektórych lekarzy koniec I trym ....