Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja już się przyzwyczaiłam ale przed pierwszym dzieckiem miałam tak samo...spokojnie...będzie dobrze 

Ale nie ma tego złego, co by na dobre dziecku nie wyszło! W końcu też ma swoje wymagania jak na swój wiek!!Trzymamy kciuki z całej siły!!!!!!Witam porannie , u mnie chumorek nawet dobry , co do jedzenia to ja od poczatku moge jesc wszystko , no nie liczac dwoch wpadek i wyladowaniu jednak w kibelku . ale jak do tej pory to super znosze ciaze . Dzisiaj o 14 wizyta u lekarza i mierzeni przezornosci karkowej wiec trzymajcie za mnie kciuki, odezwe sie pozniej.
Kochana ja niestety w poprzedniej ciąży te dolegliwości miałąm do końca 5 msc tak że to chyba nie u wszystkich jednakowo zaniak z końcem pierwszego trymestru. Teraz narazie odrobinę lepiej ale jak to mówią nie chwal dnia przed zachodem słonca.....A ja jak już miłam spokój od miesiąca z dolegliwosciami tak wczoraj myślalam że ssie rozpadne na kawałki ... Ryczalam darłam sie , było mi nie dobrze , spalam ...rozdymało mi brzuch . Normalnie tragedia , a przecierz już niby wg niektórych lekarzy koniec I trym ....