reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Pati to przyjedz do mnie na kawe i okna machniemy przy okazji i u mnie:-D
Rossa hmmm niebardzo wiem od czego zaczac;-)tyle tego...Moze przewin troszke stron to sie polapiesz i przewertuj 3 najbardziej odwiedzane watki tutaj.
Aleee pustki dzisiaj:szok:
Monia już sie pakuje :p:p:p

Hejka. Do moich nieszczęść dorzucam jeszcze rozwalony nosek Mai. Krew się lała z dwóch dziurek,:szok: normalnie masakra.
Wielkie buziak dla Was :*
Cześć dziewczynki!
Widzę, że się Was Agapko nieszczęścia trzymają, ale myślę, że zaraz już mały będzie po drugiej stronie, przyjdą święta i wszystko się jakoś ułoży.
Monikasia, ja 3 tydzień walczę z chorobą, a zaczęło się od niewinnego przeziębienia. Ale tak sobie myślę, że jak przejdę to bez antybiotyku, to mnie już nic tej zimy nie pokona. I dziś czuję się całkiem dobrze, więc może jakoś to będzie.
Witaj rossa - mama Ani. Ciężko tak się dopisać do starej grupy, ale jak przejrzysz wątek "przedstawiamy się" to Ci się rozjaśni kto jest kto.
A u nas po staremu, ostatnio życie nawet weszło w jakiś taki fajny rytm - podoba mi się to. A moja młoda dalej nie mówi (no, 10 słów na krzyż), za to skacze na obu nogach i nawet udaje jej się poderwać ciut nad ziemię :-)
An
Kubus też próbuje skakać ale przeważnie kończy sie to na obitym tyłku ;-)
Hej dziewczynki, wpadam, chociaż padam ze zmęczenia.. mało snu w nocy (wczoraj byłam na bb spotkaniu poznańskich mamusiek (m.in, nasza lutowa Poziomka, pamiętacie ją?? :), było nas 13 kobietek :D spotykamy się w takim gronie co miesiąc, powoli staje się to tradycją:)), intensywny dzień (pediatra, kino, zakupy, kurs tańca) i po prostu podpieram się nosem :/
Seba ma od ponad miesiąca katar, ale taki dziwny, zielony, ale np jednego dnia ma drugiego nie, albo przez trzy dni nic, a nagle raz smarknie na zielono.. w końcu się za to wzięłam i poszliśmy dzisiaj do lekarza, bo wstyd przyznać, ale trochę to zaniedbałam, po prostu nie było innych objawów i za bardzo mu to nie przeszkadzało, więc czekaliśmy, czekaliśmy... okazało się, że albo to przerośnięty migdał, który Seba niestety ma, albo alergia na krowie mleko, a pewnie też się przyczyniają do tego 5tki które pchają się wszystkie naraz :/
Agapa trzymaj się dzielnie, mój mąż uważa że jak się ma wiele pechowych przypadków, to znaczy że gdzies tam odkłada się nam wielkie szczęście :) a ja nawet wiem, gdzie Wy macie wielkie szczęście - w Twoim brzuszku :)) buziak w nosek Mai (co sie stało że aż tak leciało??)
Monikasia i An - zdrówka dla Was!!
a Edyta dzisiaj coś wsiąkła??
zmykam, dobrej spokojnej nocki :)
Ale miałaś intensywny dzień..... Mam nadzieje że Sebusiowi przejdzie ten katarek.... a nie trzeba wyciąć tego migdałka????

U mnie noc taka sobie, Kuba sie budził w nocy a tak to Mariusz już spi ( obudził sie przed 5 :szok:) a dzieci wcinaja sniadanko :)

reklama
Dzien dobry dziewczynki

Nie bylo mnie kilka dni bo musial uporac sie z jedna sprawa,tzn jeszcze sie nic nie wyjasnilo ale mam nadzieje ze wszystko ulozy sie po mojej mysli...

W poniedzialek bylam na pobraniu wymazu i teraz czekam na wynik,mam zadzwonic do przychodni za ok 10 dni...

AGAPKO ciesze sie ze w wiekszosci przeszczep sie przyjal :-) teraz moze byc juz teraz lepiej...
Biedna Majeczka uclauj ja od e-ciotki ... mam nadzieje ze szybko sie nosek zagoi :tak:

TYGRYNKO ale fajnie macie z tymi spotkaniami,a gdzie sie spotykacie ??? bo my mamy z Brisyolu za kazdym razem idziemy w miejsce ktore sa przyjazne dzieciom a teraz jest w planach mini wesole miasteczko ale co z tego wyjdzie to zobaczymy :sorry:

PATI moj tez sie budzi czesto ale na mleko i jakos ni umiem go tego oduczyc :no:

A ja wczoraj bylam na zakupach ,Natankowi kupilam bluzeczke,2 dresy,sweterek w Thomasa,2 ksiazeczki grajace z czego jedna tez o Thomasie i 3 samochody,Alanowi i Kubie kupilam spodnie,buty i kilka par bokserek,Tom dostal obiektyw do aparatu i bokserki a sobie kupilam spodnie,i sweterek,tak sie rozkercilam ze dzisiaj tez pojade na zakupy :-p:szok: tylko ciekawe co mezus na to :-D

A za chwile uciekam bo Tom dzwonil abym sie zaczela szykowac bo zaprasza mnie na angielszczezne czyt.hamburgera :laugh2:bo ostatnio mu mowilam ze bym zjadla a tu prosze mezus to zapamietal :szok:

Milego dnia

Ostatnia edycja:
Edytko szał zakupowy hahahaha
Mi sie zacznie na początku grudnia :):):)
Ale mi smaka narobiłaś tym hamburgerem... po mnie chodzi od kilku dni taki z sosem czosnkowym mmmmm.... az sie głodna zrobiłam :D:D:D:D:D
Mam nadzieje że wyniki bedą w porządku trzymam oczywiście kciuki :):)

Hello:-) (nie, nie - nie mam dobrego humoru...)
An fajnie, ze jestes. Ja antybiotykow juz dawno niebralam. Jakies 14 lat:eek: Lecze sie propolisem i pylkiem i musze powiedziec , ze pomaga:tak:
Tygri no zielony katar to nie zarty niestety:-(ale zdrowka dla Sebusia:* Ja mam do usuniecia migdaly ale nic z tego , niedam sie:-p Propolis i jeszcze raz propolis i bedzei dobrze.
Edytko nareszcie jestes. Niema to jak jedna ale za to porzadna sprawa do zalatwienia - mam podobnie od kilku dni i niewiem jak to sie skonczy:no:
Pati:-p

U nas zimno jak chol.....:angry: nienawidze takiej pogody. Moja mala tez probuje skakac. No i niestety ale mowi ciagle jedno slowo ktorego nierozumiemy za czorta a mianowicie "osupem" no ja juz tak z tydzien niemoge rozszyfrowac o co jej biega. Niby takim pytajacym tonem to mowi a ja na nia pacze i rozkladam rece i mowie ze niewiem co chcesz a ona "osupem?" no to ja w koncu mowie "tak" i jest spokoj:eek:

A ja nielubie hamburgerow :p

Monikasia a może chciała powiedzieć że "osłupiała"?? ;)
Edyta spotykamy się gdzie się da ;) jak jest zimno to w kinie na seansie dla mam z dziećmi albo na zamknietych placach zabaw... super zakupy!

dziewczynki, ja dzisiaj kompletnie bez sił i bez humoru, więc życze miłego wieczoru i zmykam, pa!

Ja dziś zagoniona troche....dzieci broją nieźle dzisiaj, niewiem co w nich wstapiło:no:. Zaczeło sie od tego że uspałam Mariusza i zasiadłam na lapka by opisac witaminy na biologie... tyle co zaczełam Seba i Kuba zaczeli sie po sobie dosłownie wydzierać no i skutek tego taki że obudzili Mariusza. Biedny przestarszony zaczął płakać że nie mogłam go uspokoić.... Wszystkie notatki zeszyt z biologii zostawiłam na stole a że uspakajałam Mariusza w małym pokoju to chłopcy porozwalali mi wszystkie notatki po całym pokoju i Kuba narobil mi szlaczków w zeszycie... Wkurzyłam sie zaprowadziłam ich do małego pokoju i zamknełam drzwi, oni oczywiście w płacz ale nie robiło to na mnie wrażenie bo miało to na celu wypuszczenie ich z pokoju. Uspokoiłam Mariusza zrobiłam porządek i wypusciłam chłopców z pokoju, ale najpierw musieli przeprosić. Niedługo potem po Mariusza przyszła jego mama ja w miedzy czasie zrobiłam obiad i dałam dzieciom jeść i nadal mecze sie z tymi witaminami.. zrobiłam już 7 zostało mi jeszcze 6 ale już mnie dzis oczy bolą.. Naskrobałam 11 stron w zeszycie i mam szczerze dość....

Hej.Ja tylko na chwilkę.Też kupe spraw do załatwienia mam ciagle.Albo klientki przychodzą robic włosy, i z mieszkaniem musze załatwiać papiery bo nie długo odbiór mamy i w koncu zamieszkamy na swoim.Zuzi wychodzą dolne 3-ki w koncu!!!Jeszcze górne i moze uda mi sie ja odstawić.Ostatnio usypiałam ja 1,5h!!!!i nie chciała wypuscic cycka!!!:no:
W dodatku byłam u lekarza ze soba i stwierdziła że boli mnie dwunastnica:confused2: żadnych badań ani USG ot tak poprostu.Boli mnie przy ucisku w okolicach pępka.moja mama twierdzi że mam przepuchline ale żadnych uwypukleń nie mam na brzuchu:eek:
Ahhh ja to zawsze mam ze sobą problem.

Juz jestem :-p

PATRYCJA to Ci dzieci porzadek zrobily :szok:

MONIKASIU moj maly mowi tylko mama lub cos w rodzaju au,au tak jakby nasladowal dzwiek pieska ale sama nie wiem co to oznacza :zawstydzona/y: moj maly to podkakuje juz od dawna,tak fajnie to wyglada ze zawsze boki zrywam jak to robi,no i nauczyl sie robic fikolki :-p

EDZIA mam nadzieje ze niedlugo wyjasni sie co Ci dolega...

TYGRYNKA a moze jakies male zakupki na poprawe humorku ;-)

reklama
Nie no serio dziewczyny niewiem o co jej chodzi:-)
Tygri oslupiala to napewno ja jestem po takim jej tekscie:-D:szok:
Edzia lepiej zrob badania albo idz do innego lekarza:tak:Zdrowka
Pati nooo wariowala dziewczyna - dzieki
A twoj post odebralam jak raport policyjny "(...)mialo na celu wypuszczenie ich z pokoju(...)":-D:-D fajowo brzmi
Edyta Ty lepiej powiedz jak tam maz jak sie dowiedzial o twoich zakupach:-p

Milej nocki i do juterka:****

Do góry