reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
MOTYLKO ja Ci mowilam ze wynik bedzie prawidlowy,widocznie bylo tak jak pisalam ze maly ruszal sie podczas badanka i dlatego wynik nie byl prawidlowy...ale dobrze ze wszystko sie wyjasnilo :tak:

PATI napewno zdasz przeciez zdolna z Ciebie bestya :-p

TYGRYNKO jak pech to pech,jednak mam nadzieje ze to chwilowa niedyspozycja Twojego meza,zdrowka bo to najwazniejsze..

A ja dopiero co usiadlam,byla kolezanka,zjadlysmy obiad,a jeszcze pojechalam z synem po gre bo chcial sobie kupic,no i to byl dobry pomysl bo teraz sa w pokoju i graja a ja mam troszke czasu dla siebie.

Dzien dobry

Mezus ma dzis wolne i mamy w planach wybrac sie na miasto polazic z dziecmi,oczywiscie jak juz bedzie ciemno bo Centrum slicznie jest oswietlone a przy okazji zlapiemy troszke swiezego powietrza w plucka :-p

Motylko bardzo się cieszę razem z tobą że wyniki słuchu są w porządku.

Ja tą noc miałam masakryczną. skurcze nie dawały spokoju. Zasnęłam dopiero o 3.30, ale to było takie byle jakie spanie bo wtedy Maja zaczęła marudzić. Niby mąż do niej wstawał , ale to już nie takie spanie. Narazie skurczy brak.

TYGRYNKO niestety w ciągu dnia raczej nie odeśpię, bo Maja już w dzień z reguły nie śpi.

Witam. Mam od rana doła :-(, wiecie mam naprawdę fajnych chłopców ale ja też czasami potrzebuje chociaż chwilkę tylko dla siebie, a mój W. wcale nie jest chętny, żeby z 2 zostać i się nimi zająć, ostatnio mi powiedział, że on nie wyjdzie z nimi na dwór bo ja sobie bardzo dobrze radzę z wychodzeniem na spacery z 2, a po za tym to on się boi, że mu Krystek ucieknie, paranoja jakaś.
Agapa: Trzymam kciuki, żeby akcja już się rozkręciła i szybki poród:tak:

AGAPKO na pocieszenie powiem ze juz niedlugo moze uda Ci sie wiecej pospac,chociaz nie wiem czy to bedzie mozliwe przy dwojce maluszkow :sorry2:

MOTYLKO to wyslij meza na spacerek nie z dwojka tylko z jednym maluszkiem,a innego dnia z drugim wtedy moze nie bedzie sie az tak stersowal ...??!a Ty chwilke odsapniesz jak zostaniesz tylko z jednym synkiem ...:tak:

A my mielismy jechac do Centrum ale deszcz pada i nieci ze spacerku :-( ale za to kupilam sobie zurawinke i miesko ktore juz sie piecze :-p

AGAPKO dzis jest termin Twojego porodu,wiec zycze abys urodzila w expresowym tepie PS. o ile jeszcze nie urodzilas ;-)

A ja zglodnialam i mam zamiar zjesc sobie twarozek :-p

Milej nocki papa

Witajcie :*:*:*
Motylku bardzo sie ciesze że ze słuchem Radka wszystko w porządku.....Wiem jak to jest jak M nie chce zostać czy wyjśc gdzieś sam z dziećmi :(:(
Edytko Ty też chyba spać nie możesz w nocy....
Tygrynko dużo dużo zdrówka dla Was :*:*:*
Agatka jeszcze w dwupaku jest....

reklama
Hej!
Weekend minął jak z bicza strzelił ani nie wiem kiedy :-(
Agapa - moje kciuki też się trzymają!!
Tygri, jak zdrówko małego?
Monikasia - napisz koniecznie, jak po zabiegach upiększających :-)
Miłego dnia!
An

Aha, dziewczyny potrzebuję pustych pojemników po herbatkach granulowanych (tych mniejszych), docelowo 10 sztuk i buteleczek z zakraplaczem (po kroplach do nosa). Może któraś ma i się chce pozbyć? Zapłacę za przesyłkę oczywiście!

Ostatnia edycja:
Do góry