reklama
edyta01
Czekamy na czwarty cud
MOTYLKO ja Ci mowilam ze wynik bedzie prawidlowy,widocznie bylo tak jak pisalam ze maly ruszal sie podczas badanka i dlatego wynik nie byl prawidlowy...ale dobrze ze wszystko sie wyjasnilo 
PATI napewno zdasz przeciez zdolna z Ciebie bestya
TYGRYNKO jak pech to pech,jednak mam nadzieje ze to chwilowa niedyspozycja Twojego meza,zdrowka bo to najwazniejsze..
A ja dopiero co usiadlam,byla kolezanka,zjadlysmy obiad,a jeszcze pojechalam z synem po gre bo chcial sobie kupic,no i to byl dobry pomysl bo teraz sa w pokoju i graja a ja mam troszke czasu dla siebie.

PATI napewno zdasz przeciez zdolna z Ciebie bestya

TYGRYNKO jak pech to pech,jednak mam nadzieje ze to chwilowa niedyspozycja Twojego meza,zdrowka bo to najwazniejsze..
A ja dopiero co usiadlam,byla kolezanka,zjadlysmy obiad,a jeszcze pojechalam z synem po gre bo chcial sobie kupic,no i to byl dobry pomysl bo teraz sa w pokoju i graja a ja mam troszke czasu dla siebie.
agapa
Fanka BB :)
Motylko bardzo się cieszę razem z tobą że wyniki słuchu są w porządku.
Ja tą noc miałam masakryczną. skurcze nie dawały spokoju. Zasnęłam dopiero o 3.30, ale to było takie byle jakie spanie bo wtedy Maja zaczęła marudzić. Niby mąż do niej wstawał , ale to już nie takie spanie. Narazie skurczy brak.
TYGRYNKO niestety w ciągu dnia raczej nie odeśpię, bo Maja już w dzień z reguły nie śpi.
Ja tą noc miałam masakryczną. skurcze nie dawały spokoju. Zasnęłam dopiero o 3.30, ale to było takie byle jakie spanie bo wtedy Maja zaczęła marudzić. Niby mąż do niej wstawał , ale to już nie takie spanie. Narazie skurczy brak.
TYGRYNKO niestety w ciągu dnia raczej nie odeśpię, bo Maja już w dzień z reguły nie śpi.
Motylla
Witam. Mam od rana doła :-(, wiecie mam naprawdę fajnych chłopców ale ja też czasami potrzebuje chociaż chwilkę tylko dla siebie, a mój W. wcale nie jest chętny, żeby z 2 zostać i się nimi zająć, ostatnio mi powiedział, że on nie wyjdzie z nimi na dwór bo ja sobie bardzo dobrze radzę z wychodzeniem na spacery z 2, a po za tym to on się boi, że mu Krystek ucieknie, paranoja jakaś.
Agapa: Trzymam kciuki, żeby akcja już się rozkręciła i szybki poród
Agapa: Trzymam kciuki, żeby akcja już się rozkręciła i szybki poród

edyta01
Czekamy na czwarty cud
AGAPKO na pocieszenie powiem ze juz niedlugo moze uda Ci sie wiecej pospac,chociaz nie wiem czy to bedzie mozliwe przy dwojce maluszkow 
MOTYLKO to wyslij meza na spacerek nie z dwojka tylko z jednym maluszkiem,a innego dnia z drugim wtedy moze nie bedzie sie az tak stersowal ...??!a Ty chwilke odsapniesz jak zostaniesz tylko z jednym synkiem ...
A my mielismy jechac do Centrum ale deszcz pada i nieci ze spacerku :-( ale za to kupilam sobie zurawinke i miesko ktore juz sie piecze

MOTYLKO to wyslij meza na spacerek nie z dwojka tylko z jednym maluszkiem,a innego dnia z drugim wtedy moze nie bedzie sie az tak stersowal ...??!a Ty chwilke odsapniesz jak zostaniesz tylko z jednym synkiem ...

A my mielismy jechac do Centrum ale deszcz pada i nieci ze spacerku :-( ale za to kupilam sobie zurawinke i miesko ktore juz sie piecze

Serduszko1
Witajcie :*:*:*
Motylku bardzo sie ciesze że ze słuchem Radka wszystko w porządku.....Wiem jak to jest jak M nie chce zostać czy wyjśc gdzieś sam z dziećmi

Edytko Ty też chyba spać nie możesz w nocy....
Tygrynko dużo dużo zdrówka dla Was :*:*:*
Agatka jeszcze w dwupaku jest....
Motylku bardzo sie ciesze że ze słuchem Radka wszystko w porządku.....Wiem jak to jest jak M nie chce zostać czy wyjśc gdzieś sam z dziećmi
Edytko Ty też chyba spać nie możesz w nocy....
Tygrynko dużo dużo zdrówka dla Was :*:*:*
Agatka jeszcze w dwupaku jest....
reklama
Anyolki
Hej!
Weekend minął jak z bicza strzelił ani nie wiem kiedy :-(
Agapa - moje kciuki też się trzymają!!
Tygri, jak zdrówko małego?
Monikasia - napisz koniecznie, jak po zabiegach upiększających :-)
Miłego dnia!
An
Aha, dziewczyny potrzebuję pustych pojemników po herbatkach granulowanych (tych mniejszych), docelowo 10 sztuk i buteleczek z zakraplaczem (po kroplach do nosa). Może któraś ma i się chce pozbyć? Zapłacę za przesyłkę oczywiście!
Weekend minął jak z bicza strzelił ani nie wiem kiedy :-(
Agapa - moje kciuki też się trzymają!!
Tygri, jak zdrówko małego?
Monikasia - napisz koniecznie, jak po zabiegach upiększających :-)
Miłego dnia!
An
Aha, dziewczyny potrzebuję pustych pojemników po herbatkach granulowanych (tych mniejszych), docelowo 10 sztuk i buteleczek z zakraplaczem (po kroplach do nosa). Może któraś ma i się chce pozbyć? Zapłacę za przesyłkę oczywiście!
Ostatnia edycja: