reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

u nas śniegu też napadało, biało i tak czyściutko. Jak wyszłam rano z psem to do domu nie chciała wracać, tak się jej spodobało:tak:
Niestety jak zareagowała Ania nie wiem, bo w pracy jestem:-(

reklama
Agatko nie ma sprawy :D:D:D:D
Ale tak za 3 lata bo Mikuś musi byc przynajmniej 2 lata starszy od niej :D:D:D
nawet nie masz pojęcia jak bardzo żałuje że nie mogłam wpaść do Was :(:( ale co sie odwlecze to nie uciecze jakoś sie zgadamy :D:D na spokojnie po egzaminach :*:*:*

Witam:)
Bartolini jeszcze drzemuje to mam chwile na klikanie:)U nas noc masakra Bartus szedł pózno spac najpierw musial u siebie zrobic sajgon ile on miał energi wieczorem ze mu sie nie chiało spac.
Pogoda śliczna ale mrozna my bylismy na balkonie sie dotlenic chwile.

Agapa śliczny synus:)

Zdrówka dzieciom zycze!!!!

Pozdrawiam:)

Ja tylko na chwilke:-)
Pozdrawiam was dziewczynki kochane - malo zagladam ale nadrobilam;-)
Czasu brak - kolezanka do nas sie przeprowadza i szuka mieszkanka, wiec odwiedzinki sie przedluzyly z czego sie bardzo ciesze:-)
Buziaki dal wszystkich:***

Hej :*
Madziu współczuje nocki.... a jak zdrówko Bartka??
Monia fajnie że bedziesz miała koleżanke tak blisko :D:D:D

My wczoraj zaszaleliśmy na sankach.. śniegu nie było jakoś specjalnie dużo ale wystarczająco by ulepić pierwszego sezonowego bałwana :D:D:D Stoi teraz niedaleko okna i Seba pilnuje czy go nikt nie niszczy :D:D:D Kuba po tym wieczornym spacerku spał mi cała noc.... ja sie i tak nie wyspałam bo siedzialam do bardzo późna hehe :):)

Pati no ciesze sie niemilosiernie:-) tylko trzeba sie nalatac za tym wszystkim i czasami nerwy puszczaja:no:

U nas jeszcze sniegu malo wiec niewybieramy sie na takie eskapady;-) Ale mala strasznie kreci.

Milego dzionka:***

a ja siedzę i się zastanawiam czy myć okna.. jak dłużej posiedzę to problem się sam rozwiąże bo będzie za późno :p a aż tak bardzo mycia nie wymagają, jakiś czas temu były myte.. dzisiaj w planach zakupy, sprzatanie, kolejna partia pierniczków a ok 22 przyjeżdżają rodzice więc święta zaczynają się nam dzisiaj w nocy :)))))

reklama
Monia wierze że czasem nerwy puszczaja.... :/

Rossa Kuba nie był za bardzo zainteresowany bałwanem... on miał własne ścieżki :)
Tygrynko ja myłam jakieś 2 tyg temu i mimo to że już zdążyły sie nieco zabrudzić to nie myje, kicham to....
Dziś reszta zakupów a jutro sie zacznie :D:D:D:D gotowanie hehehe

Do góry