Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
u nas śniegu też napadało, biało i tak czyściutko. Jak wyszłam rano z psem to do domu nie chciała wracać, tak się jej spodobało
Niestety jak zareagowała Ania nie wiem, bo w pracy jestem:-(
Agatko nie ma sprawy
Ale tak za 3 lata bo Mikuś musi byc przynajmniej 2 lata starszy od niej
nawet nie masz pojęcia jak bardzo żałuje że nie mogłam wpaść do Was ale co sie odwlecze to nie uciecze jakoś sie zgadamy na spokojnie po egzaminach :*:*:*
Witam
Bartolini jeszcze drzemuje to mam chwile na klikanieU nas noc masakra Bartus szedł pózno spac najpierw musial u siebie zrobic sajgon ile on miał energi wieczorem ze mu sie nie chiało spac.
Pogoda śliczna ale mrozna my bylismy na balkonie sie dotlenic chwile.
Ja tylko na chwilke:-)
Pozdrawiam was dziewczynki kochane - malo zagladam ale nadrobilam;-)
Czasu brak - kolezanka do nas sie przeprowadza i szuka mieszkanka, wiec odwiedzinki sie przedluzyly z czego sie bardzo ciesze:-)
Buziaki dal wszystkich:***
Hej :*
Madziu współczuje nocki.... a jak zdrówko Bartka??
Monia fajnie że bedziesz miała koleżanke tak blisko
My wczoraj zaszaleliśmy na sankach.. śniegu nie było jakoś specjalnie dużo ale wystarczająco by ulepić pierwszego sezonowego bałwana Stoi teraz niedaleko okna i Seba pilnuje czy go nikt nie niszczy Kuba po tym wieczornym spacerku spał mi cała noc.... ja sie i tak nie wyspałam bo siedzialam do bardzo późna hehe
śnieg to jest to co dzieci uwielbiają, Anusia, też zrobiła z nianią bałwanka i chodziła koło niego, głaskała, przytulała. I jeszcze tylko jutro i święta
a ja siedzę i się zastanawiam czy myć okna.. jak dłużej posiedzę to problem się sam rozwiąże bo będzie za późno a aż tak bardzo mycia nie wymagają, jakiś czas temu były myte.. dzisiaj w planach zakupy, sprzatanie, kolejna partia pierniczków a ok 22 przyjeżdżają rodzice więc święta zaczynają się nam dzisiaj w nocy ))))
Rossa Kuba nie był za bardzo zainteresowany bałwanem... on miał własne ścieżki
Tygrynko ja myłam jakieś 2 tyg temu i mimo to że już zdążyły sie nieco zabrudzić to nie myje, kicham to....
Dziś reszta zakupów a jutro sie zacznie gotowanie hehehe