reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
Agapa serdeczne kondolencje
[*] zdrówka dla maluszka!
oo Marlas ;)

dziewczyny również życzę Wam zdrowych wesołych Świąt spędzonych w miłej rodzinnej atmosferze :)))

Hej!
Przyjmijcie spóźnione, ale serdeczne życzenia wszystkiego dobrego! Życzę przede wszystkim zdrowia Wam, Waszym dzieciaczkom i Waszym bliskim.
Agapa, przykro mi bardzo. My też pochowaliśmy babcie w tym roku i to były pierwsze święta bez niej. Niby była daleko, niby tylko telefon, a i tak odczuwaliśmy ten brak.
Edyta, Ty masz mieć USG czy jakieś bardziej zaawansowane badanie, bo nie czaję :-)
A ja zakuwam do testów, już mi to bokiem wychodzi :-)
An

Czesc :-)

ANY to badanko to zwykle usg bez zadnych rewelacjii :-pa z tego co pamietam to Ty jutro masz egzamin tak wiec zycze zdania bez zadnego bledu ;-)i prosze sie tu nam pochwalic jutro jak poszlo:tak:

A ja zabiegana jestem jak maz jest w domu i dzieci to mam co robic a dodatkowo pomagamy znajomym w przeprowadzce wiec chwilowo czasu brak na bb ale w koncu przeprowadzka wiecznie nie bedzie trwac i wroce niedlugo :-p

witajcie po świętach
fajnie było tylko tak trochę za krótko, ale dziecinka moja chociaż się mamą nacieszyła i z innymi dzieciaczkami z rodziny wybawiła.
Jak byliśmy w kościele to z dzidzią chciała iść spać do żłóbka :-D

No tak, swieta i ogolnie wolne dni od pracy bywaja za krotkie;-)
No, dziewczyny gdzie sie podziewacie??? Znow przestoj na watku:-(
Te ktore poczytuja niech cos skrobna:-)
Milego dnia:***

hej :)
Monia jak tam przeprowadzka koleżanki?? wiadomo coś??
Rossa dla mnie święta moglyby trwać tydzień :D:D a takie jak w tym roku to i dwa :):)
Ja dziś wróciłam już tak porządnie do rzeczywistości.... ogarnełam nauke i poukładałam sobie po trochu na każdy dzień... Od 1-7 stycznia mam wolne od brzdąca więc wezmę sie porządnie za naukę.
Dziś przyszedł prezent dla R na urodziny :D:D:D dostał już dziś mimo że urodziny ma w niedziele...
Z dobrych wieści jeszcze dziś zostałam ciocią :D:D Moja siostra o 9 urodziła synka przez CC Mały ma 2680 g i 49 cm :):):) jest zdrowy i słodziutki :)

reklama
Hej!
Edyta, ja mam 10 odebrać wyniki dziecka, to będę trzymać kciuki za Twoje wyniki, a Ty trzymaj za moje.
Patrycja, gratulacje dla siostry, ale Ci dobrze, też bym chciała być ciocią.
A tak w ogóle, to... ZDAŁAM! Egzaminator był taki sobie, trochę na mnie pofukiwał i narzekał, że wolno wykonuję manewry, ale mam wrażenie, że on chciał, żebym zdała, bo jeździłam tylko prosto albo w prawo. Nie miałam wcale lewoskrętów :-) Miałam trochę błędów, ale zdałam i cieszę się jak dzika norka!
An

Do góry