• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wątek główny

reklama
udało mi się prawie wszystko co zamierzałam dzisiaj zrobić, padam na pyszczek, ale to takie miłe zmęczenie.. albo inaczej - miło paść w wysprzatanym, pachnącym, świątecznym domu :))

uuu a tu co tak pusto?? każdy zajety światecznymi porządkami i gotowaniem ???
Madziu dobrze że bartuś nie choruje....
Tygrynko masz racje :):):)

My wczoraj jak tylko Mariusz został odebrany pojechaliśmy po reszte zakupów głównie warzywa owoce takie świeże produkty...wstąpiliśmy do mojej siostry po kosmetyki które zamówiłam a potem jeszcze do taty R. WRóciliśmy po 21 byłam wykończona....ale ogarnełam dzieci ( poszły po 22 spać) zobaczyłam do końca Titanica i poszłam spać..... Kuba mi przespał całą noc :):) to już druga z rzedu a ja niewiem czy nie za wcześnie sie ciesze :D

potem juz może nie byc okazji więc teraz Składam Wam najszczersze życzonka

Jest jeden taki wieczór w roku
gdzie niebo z ziemią się łączy.
Gwiazda z nieba spada by ten wieczór ogłosić.
To wieczór miłości
gdzie zostaje pokonane wszelkie zło,
panuje zgoda i miłość a w oku łza się kręci,
że to tylko taki jeden wieczór.
Życzę Wam, aby takich chwil w Waszym życiu było jak najwięcej.
Niech Boża Dziecina, która jest miłością ogarnia Was w nadchodzącym Nowym Roku 2012 i Wam błogosławi.
Z darem modlitwy przy żłóbku. Wesołych Świąt!!!!

Ostatnia edycja:
Dziewczynki wybaczcie. pojawiam sie by złożyć wam najserdeczniejsze życzenia świąteczne.
Mikołaj ma mały katarek i przeszkadza mu to w oddychaniu. Ja już doszłam do siebie również organizacyjnie (przynajmniej tak mi sie wydaje)

Wczoraj w nocy zmarła mi babcia, dziś mamy pogrzeb dlatego jestem na szybkiego.

Pati przepraszam że nie odpisałam na sms-ka

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry