reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
udało mi się prawie wszystko co zamierzałam dzisiaj zrobić, padam na pyszczek, ale to takie miłe zmęczenie.. albo inaczej - miło paść w wysprzatanym, pachnącym, świątecznym domu :))

uuu a tu co tak pusto?? każdy zajety światecznymi porządkami i gotowaniem ???
Madziu dobrze że bartuś nie choruje....
Tygrynko masz racje :):):)

My wczoraj jak tylko Mariusz został odebrany pojechaliśmy po reszte zakupów głównie warzywa owoce takie świeże produkty...wstąpiliśmy do mojej siostry po kosmetyki które zamówiłam a potem jeszcze do taty R. WRóciliśmy po 21 byłam wykończona....ale ogarnełam dzieci ( poszły po 22 spać) zobaczyłam do końca Titanica i poszłam spać..... Kuba mi przespał całą noc :):) to już druga z rzedu a ja niewiem czy nie za wcześnie sie ciesze :D

potem juz może nie byc okazji więc teraz Składam Wam najszczersze życzonka

Jest jeden taki wieczór w roku
gdzie niebo z ziemią się łączy.
Gwiazda z nieba spada by ten wieczór ogłosić.
To wieczór miłości
gdzie zostaje pokonane wszelkie zło,
panuje zgoda i miłość a w oku łza się kręci,
że to tylko taki jeden wieczór.
Życzę Wam, aby takich chwil w Waszym życiu było jak najwięcej.
Niech Boża Dziecina, która jest miłością ogarnia Was w nadchodzącym Nowym Roku 2012 i Wam błogosławi.
Z darem modlitwy przy żłóbku. Wesołych Świąt!!!!

Ostatnia edycja:
Dziewczynki wybaczcie. pojawiam sie by złożyć wam najserdeczniejsze życzenia świąteczne.
Mikołaj ma mały katarek i przeszkadza mu to w oddychaniu. Ja już doszłam do siebie również organizacyjnie (przynajmniej tak mi sie wydaje)

Wczoraj w nocy zmarła mi babcia, dziś mamy pogrzeb dlatego jestem na szybkiego.

Pati przepraszam że nie odpisałam na sms-ka

reklama
Hej

Agapko bardzo mi przykro :-(tule ...

Dostalam pisemko ze scan bede miala 10 stycznia...no i brzuszek mnie pobolewa wiec @ niedlugo mnie nawiedzi :-p

Do góry