Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
, Krystek w dzień w ogóle mi nie poszedł spać i to był powód jego zachowania i padł mi przed 21 jak nigdy ale wcześniej to dał popalić nam, chciałam też wyjść z domu i nie wracać. Krystek przespał witanie nowego roku, za to Radek się obudził i po witał z nami. Jak znajdę czas to wrzucę fotki mojego klocka:-)Motylko to duzego masz juz synka jak ty taka rozmiarowke mu zakladaszale to fajnie widac ze jest zdrowiutki,oby tak dalej ;-)
Zdrówka podsyłam.Witam się tak trochę nieśmiało. Ostatnio nie mam na nic czasu. Maja złapała ospę i od poniedziałku nie spała w nocy, tylko płakała. Dopiero dziś przespała i dziś jest pierwszy dzień bez nowych krostek. Teraz czekam aż Miki nam złapie. Nie mogę nawet wyjść z nim na spacerek, bo jestem sama z dziećmi, a Maja musi siedzieć w domu. Dziś wyszłam na 20min.
Korzystając z okazji że w końcu się tu pojawiłam to życzę wam samych radosnych dni w nadchodzącym roku 2012.
Pati przepraszam za milczenie
Chlopcy poszli do szkoly,chociaz nie bardzo chcieli
chyba za duzo wolnego bylo ...no a ja zaraz biore sie za jakis obiadek poki maly jeszcze spi,lazienke musze posprzatac,pranko nastawic bo sie nazbieralo,a jak T wroci pojechac po male zakupy.Pogoda pod psem bo ciagle pada,jedyny plus pogody jest taki ze cieplo jest 
wiadomo jest to jakies utrudnienie w zyciu ale dla mnie gorsze byloby uposledzenie dziecka ktore musi lezec przez cale zycie...Ty masz z synkiem kontakt i to jest fajne,badz dumna z synka i ciesz sie jego obecnoscia,wiem ze beda czasami jakies problemy ale to tak jak z kazdym dzieckiem...Jestes silna kobietka i wiem ze dasz dzieciom to co najlepsze,bez wzgledu na to czy sa zdrowe czy chore
caluje Was mocno i zycze wszystkiedo co najlepsze ;-)
Jak tylko znajdę kabel usb do aparatu to wgram fotki, bo znowu go gdzieś położyłam, żeby go nie szukać,a znowu nie wiem gdzie leży.Motylko czekam na fotki ...