reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

O jej biedny Kubus:-( ...mam nadzieje ze to sa chwilowe zaburzenia i to co sie stalo nie ma zwiazku z tymi zachowaniami,jednak dobrze ze skonsultujesz to z lekarzem lepiej dokladnie sprawdzic niz pozniej zalowac ze sie tego nie zrobilo ...ja jedynie moge trzymac kciuki za wizyte aby wyszlo wszystko pomyslnie...buziaki dla niunia :***

reklama
Hej!
Coś pechowo ten rok się nam zaczyna: ospa, upadki, a mojej też coś dolega: raz miała gorączkę, a oprócz tego od 4 nocy ma kaszel. No właśnie nocy, bo w dzień jej nic nie jest. Uważam, że to zęby, zawsze dostaje przy ząbkowaniu kataru, wydzielina jej spływa do gardła, więc kaszle. Koszmarnie się męczymy, bo ja ją biorę na ręce i tak po skosie trzymam, no i tak drzemiemy. Dziś jej ułożyłam poduszkę pod materacem, ale choć mniej kaszlała, to się złościła, bo to jednak wysoko było. I bolało ją też, więc znowu ibuprofen. Koszmarne piątki - ciężki miesiąc przewiduję.
Masowanie Tośka jakoś nam idzie, choć jest to męczące. A oprócz tego przygotowuję i jemu, i Malwiśce mnóstwo pomocy/zabawek sensorycznych. Pochwalę się za jakiś czas, co wykombinowałam :-)
Zdrówka dla wszystkich!
An

patrycja9009 współczuję przeżyć, pewnie, że lepiej sprawdzić

anyolki u nas też katar, ja przed spaniem wylewam kilka kropelek Olbasu na podusię i piżamkę oraz do nawilżacza i wtedy lepiej się małej śpi

Witam:)
Bartus ma drzemke ale o 15 go budze bo koleda jest niech go trochu poswieci:)Zaczoł mi jakos kaszlec bylismy u lekarza w piątek z tą gorączką bo miał zapisała pulneo 3 razy dziennie po 14 kropelek hasco sept i wrazie czego antybiotyk ale nie kaszl mi a od wczoraj cos zaczoł nie chce dawac antybiotyku moze mu cos drazni i zrobie mu inhalacje z soli.

patrycja biedaczek z Kubusia oby sie lepiej poczuł i jak piszesz najlepiej sprawdzic

Duzo zdróweczka Waszym pociechom zycze!!!!

Miłego dnia:)

Hej Kobitki:-)
Ja zabiegana jestem strasznie:szok: M w pracy ale jeszcze Krzys ma ferie do konca tygodnia wiec.....
U nas oki;-) nawet jakos leci. Zimno sie zrobilo i duzy wiatr...
Pati samopoczucie w normie - dziekuje:* Musze sie trzymac...
Buziaki dla Kubusia - bedzie dobrze. daj znac:tak:

Wszystkich pozdrawiam i caluje:-)

Rossa,Madzia zdrowka dla dzieciaczkow ;-)

Any ja z chcecia obejrze Twoje dziela :-)

Monikasiu to Krzysio ma fajnie bo moje dzieciaczki juz chodza do szkoly :-p

Pati oj niefajnie, oby nic złego się nie okazało!
An koniecznie pokaż co zrobiłaś, jestem ciekawa :)
Edyta fajnie że znowu jesteś :)

u nas szał przygotowań na jutrzejszy bal i na oddanie pracy dyplomowej męża za tydzień... byliśmy też u laryngologa - migdałki do wycięcia, ale bez pośpiechu, jesienią, chyba że młody zacznie chorować... Sebastian chyba dopiero odespał święta bo dzisiaj pierwszy dzień od Gwiazdki bez drzemki :D

Edi no fajnie to on ma - gozej zemna:-D nieee no nie jest az tak zle, tylko cos z mala niemoga sie dogadac czasami i mam wrazenie, ze zwariuje:eek:

Tygrynko a Ty chcesz wyciac migdalki Sebie???

reklama
Tygri ja tu zawsze bylam,ale ostatnio mniej tu zagladalam bo mezus mial wolne :-p a to jakies problemy ma ebus ze chcecie wyciac migdalki ?

Monia no tak juz jest ze jak nie jedno to drugie daje w kosc :-D

Moje dziecie juz normalnie nie wierze :-D

Do góry